Ιστορία

Παραρτήματα

Τα Νέα μας

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣΕλληνικάEnglish
 
Προαγωγικές Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στο Περιγιάλι

Το Σάββατο 25-7-20 πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις στον Α.Π.Σ. Επιμένων Νικά στο Περιγιάλι. Οι λίγοι και καλή έμειναν όρθιοι από τον φόβο της πανδημίας του Covid-19 δείχνοντας την αγάπη τους για το Kαράτε και την πολεμική τέχνη του Shito-Ryu. Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη για την όλη τους προσπάθεια και την κατάκτηση της επόμενης ζώνης. Τον Σεπτέμβριο δυναμικά στην σχολή τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά ώστε να ενεργούμε με ασφάλεια.
Εξετάσεις Μαύρων Ζωνών του Hellenic Karate-Do Shitokai

Στις 19-7-2020 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για μαύρη ζώνη, οι απονομές των διπλωματών για το σεμινάριο και οι απονομές μαύρης ζώνης. Στην μαύρη ζώνη προαχθεισών η Βιταλιώτη Άννα, Κυβετού Σταυρούλα, Ρουβινέτη Ελένη, Ζαμπέτης Διαμαντής και Νόνης Αριστείδης. Η Κυβετού Σταυρούλα έτυχε και στις εξετάσεις μαύρης ζώνης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Shito-Ryu, Ζεύκης-Ούτο Μάμι στις εξετάσεις Jokyo. Το Hellenic Karate-Do Shitokai εύχεται πολλά συγχαρητήρια για την επίτευξη ενός στόχου-σταθμού και πλέον ανοίγει ένας μεγαλύτερος στόχος η εμβάθυνση της πολεμικής τέχνης.
Εκπαιδευτικό Καλοκαιρινό Καμπ του Hellenic Karate-Do Shitokai

Το  Hellenic Karate-Do Shitokai  διοργάνωσε  εκπαιδευτικό  Καμπ από 17-7-20  έως  21-7-20  στο  Λουτράκι.  Ήταν  άλλο  ένα  πολύ  πτυχωμένο  Καμπ  με  πολύ  γεμάτο  πρόγραμμα  που  περιελάμβανε  σεμινάρια,  προπόνηση,  τρέξιμο,  ιερό  προσκύνημα,  μπάνια,  πολλά  παιχνίδια  πλούσιο  φαγητό  και  φυσικά  τις  εξετάσεις  μαύρης  ζώνης.  Όλοι  οι  συμμετέχοντες  ευχαριστήθηκαν  την  κάθε  στιγμή  και  όλοι  μας  ανυπομονούμε  να  έρθει  το  επόμενο.
Β’ Προαγωγικές Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στο Κερατσίνι

Το Hellenic Karate-Do Shitokai τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά, πραγματοποίησε τις β' προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών άσπρη έως μπλε στις 15 Ιουλίου 2020. Τα μέλη του παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα να καλύψουν τα κενά καταφέρνοντας τελικά αποκτήσουν τον επόμενο τεχνικό τους βαθμό. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική προσπάθεια τους.
Προαγωγικές Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στον Κορυδαλλό

Στις 12-7-20 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στον Α.Π.Σ. Αναγέννηση Κορυδαλλού. Για ακόμη μια φορά και ξεπερνώντας κάθε δυσκολία της περιόδου που διανύουμε, τα μέλη μας έδειξαν δυναμισμό και ζήλο για την κατάκτηση του επόμενου βαθμού. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εξεταζόμενους, τους γονείς τους αλλά και στον εκπαιδευτή Πολυδωρόπουλο Κλεομένη για την σπουδαία δουλειά που κάνει με τα μέλη!!!
Προαγωγικές Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στο Άργος

Στις 11-7-2020 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στον Α.Π.Σ. Tήμενος. Όλοι με ζήλο ξεπερνώντας κάθε δυσκολία της περιόδου που ζούμε, προσπαθούν να καλυτερεύσουν το τεχνικό επίπεδο τους πτυχώνοντας την κατάκτηση της επόμενης ζώνης! Πολλά συγχαρητήρια στου εξεταζόμενους και στον εκπαιδευτή Σαμαρά Βασίλειο!!!

Εξετάσεις Μαύρων Ζωνών-Νταν στο Άργος

Στις 27 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Μαύρων Ζωνών-Νταν στο παράρτημα περιοχής του Άργους "Α.Π.Σ.Τήμενος". Παρά την δύσκολη περίοδο τα μέλη μας διατηρούν το κίνητρο και την θέληση για το ανώτερο επίπεδο. Δούλεψαν σκληρά για να αποκτήσουν τον βαθμό και πέρασαν τις εξετάσεις με επιτυχία. Τα αποτελέσματα είναι ως εξής: 

ΚΕΤΖΕΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  2 Νταν
ΚΙΚΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  Shodan-Ho
ΑΡΟΥΣΤΕΗ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Shodan-Ho

Το Hellenic Karate-Do Shitokai τους συγχαρεί καθώς και τον εκπαιδευτή Σαμαρά Βασίλειο που τους καθοδηγεί, τους εύχεται να φτάσουν και σε ανώτερα.
Α’ Προαγωγικές Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στο Κερατσίνι

Στις 18-6-2020 πραγματοποιήθηκαν οι α’ προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν βάση όλων των υγειονομικών πρωτόκολλων κρατώντας τις απαραίτητες απόστασης και χωρίς την παρουσία των γονέων. Στο τεχνικό κομμάτι τα μέλη έδειξαν ότι η νέες συνθήκες (βίντεο και πάρκο) δεν τους πτόησαν στο να προχωρήσουν στην ύλη τους και κατάφεραν να περάσουν επιτυχώς. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Σεμινάριο Κανονισμών στο Κόρινθο

Την Κυριακή 8-3-20 στο Περιγιάλι πραγματοποιήθηκε σεμινάριο κανονισμών. Το ενδιαφέρον των μελών μας ήταν μεγάλο παρά τις 3 ώρες που διήρκησε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν διότι πήραν παρά πολλές γνώσεις στους κανονισμούς αλλά και σε θέματα τακτικής!Σεμινάριο Κανονισμών στο Κερατσίνι

Άλλο ένα πολύ πετυχημένο σεμινάριο κανονισμών ολοκληρώθηκε στις 23/2/2020. Ο ζήλος και το ενδιαφέρον των μελών μας οδήγησαν σε πολλές ερωτήσεις των όπου φυσικά απαντήθηκαν ολες. Πραγματικά 3.30 ώρες αποδείχτηκαν πολύ λίγες για την ανάλυση τους!
Προαγωγικές Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στο Κόρινθο

Την Κυριακή 9-2-20 ο Α.Π.Σ. Επιμένων Νικά πραγματοποίησε τις προαγωγικές εξετάσεις ζωνών. Όλοι οι εξεταζόμενοι με πάθος και δυναμισμό κατάφεραν να προαχθέν στον επόμενο βαθμό. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.
Σεμινάριο Κανονισμών στην Κυψέλη

Το Σάββατο 8-2-20 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο γνωριμίας των κανονισμών στον σύλλογο «Νινταί». Τα μελή του συλλόγου ήταν πολύ θερμά και με τις ερωτήσεις τους έκαναν ακόμα πιο ενδιαφέρον το σεμινάριο λύνοντας παράλληλα τις απορίες τους! Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη δασκάλα Σταυρίδου Αικατερίνη και τον βοηθό δάσκαλο Κωστόπουλο Χαράλαμπο για την πολύ όμορφη ομάδα που έχουν.Προαγωγικές Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στο Κερατσίνι

Το Σάββατο 25-1-2020 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών στον Α.Π.
Σ. Πρωτοπόροι. Τα μέλη εντυπωσίασαν και έδειξαν με ζήλο, δύναμη και υψηλό τεχνικό επίπεδο όλη την εκπαιδευτική τους υλη που έχουν διδαχτεί καταφέρνοντας να περάσουν στον επόμενο βαθμό!!! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους!!!

Στην συνεχεία αναφέρθηκε ο αντιπρόσωπος του Shito-ryu ότι από τον σύλλογο έχουμε 9 αθλητές από τους 13 συνολικά που ενσωματώνονται στην εθνική αποστολή του Hellenic Shitokai για τις διεθνή δραστηριότητες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του  Shito-ryu! Επίσης αξίζουν  πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και σε άλλα μέλη μας!!!
Προαγωγικές Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στο Κορυδαλλό

Το Σάββατο 25-1-2020 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών. Τα μελή της Αναγέννησης Κορυδαλλού έδειξαν με ζήλο όλη την εκπαιδευτική τους υλη που έχουν διδαχτεί καταφέρνοντας να περάσουν στον επόμενο βαθμό. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και στον δάσκαλο Άκη για την σπουδαία δουλειά που κάνει στα παιδιά!!!

Στην συνεχεία αναφέρθηκε ο αντιπρόσωπος του Shito-ryu ότι από τον σύλλογο  Αναγέννηση Κορυδαλλού είχαμε δυο αθλητές που ενσωματώνονται στην εθνική αποστολή του Hellenic Shitokai για τις διεθνή δραστηριότητες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Shito-ryu! Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και σε περισσότερα μελή μας!!!
Προαγωγικές Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στο Άργος

Το Σάββατο 18-1-2020 πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στον Α.Π.Σ. Τήμενος. Τα μελή του έδειξαν πλούσια εξεταστέα υλη και δυναμισμό καταφέρνοντας άξια να περάσουν στον επόμενο βαθμό! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους αλλά και στον αντιπρόεδρο του Hellenic  Shitokai  Σαμαρά Βασίλειο!
Τεχνικό Σεμινάριο στο Κόρινθο

    Στις 21 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο στο παράρτημα Επιμένων Νικά στο Κόρινθο. Τα μέλη έμαθαν το Κάτα Juroku από τον εισηγητή και αντιπρόσωπο Μοσχόβα Ιωάννη. Τα μέλη όχι μόνο απέκτησαν περισσότερη γνώση στο τεχνικό επίπεδο αλλά και τους δίνονται άλλες δυνατότητες για την καλύτερη επίδοση.
Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στην Κω

    Στις 8 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν το τεχνικό σεμινάριο του Hellenic Karate-Do Shitokai στο παράρτημα της Κω.
     Με τον εισηγητή Μοσχόβα Ιωάννη, ο αντιπρόσωπος του Hellenic Karate-Do Shitokai, τα μέλη έμαθαν το Κάτα Juroku.
    Στην ίδια μέρα έγιναν και οι εξετάσεις Kyu. Οι εξεταζόμενοι πέρασαν με ευτυχία.
    Ήταν μία μέρα γεμάτη για τα μέλη του Ελληνικού Shitokai. Παρά την μεγάλη απόσταση από την πρωτεύουσα, το Ελληνικό Shitokai πάντα προσπαθεί να βοηθήσει τα μέλη του για τεχνική πρόοδο.
Είναι μεγάλη χαρά όταν δείχνουν και από την μεριά των μελών την προσπάθεια τους για να φτάσουν ανώτερα.


Διεθνές σεμινάριο στο Βελγιο

    Στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου έγιναν Διεθνές σεμινάριο το οποίο διοργανώθηκε από το Shitokai Βέλγιο.Από το Hellenic Karate-Do Shitokai ο Μοσχόβας Ιωάννης πήρε μέρος ως αντιπρόσωπο.
    Οι εισηγητές ήταν ο πρόεδρος της WSKF Hanshi Genzo Iwata, Kyoshi Shoko Sato και Kyoshi A.Tanzadeh. Στο σεμινάριο πήραν μέρος από 19 χώρες, συνολικά 350 μέλη της WSKF.


Τεχνικό Σεμινάριο του Hellenic Karate-Do Shitokai

    Στις 24 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο στο Κερατσίνι.
    Διδάχτηκαν τα Κάτα όπως Heian Sandan, Juroku, Ananko και Gojushiho με τον εισηγητή            Μοσχόβα Ιωάννη, αντιπρόσωπος του Hellenic Karate-Do Shitokai, 6Dan WSKF Junshihan.
    Και στο σεμινάριο όχι μόνο οι συμμετάσχοντες έμαθαν τα Κάτα αλλά και τις αναλύσεις τους       (Bunkai).
     Να μεταδώσει την τέχνη του Shitoryu είναι ένας από τους σημαντικότερους σκοπούς του      Ελληνικού Shitokai. Ευχόμαστε μεγάλη πρόοδο για όλα τα μέλη.


Διεθνές σεμινάριο στην Αυστρία

    Στις 19~20 Οκτωβρίου έγινε το διεθνές σεμινάριο στην Αυστρία.
    Οι εισηγητές ήταν Kyoshi Sato Shoko(πρόεδρος της Παναμερικάνικης Ομοσπονδίας Shitoryu Karatedo) και Kyoshi Ahad Tanzadeh(γενικός γραμματέας της Παναμερικάνικης Ομοσπονδίας Shitoryu Karatedo). Σε αυτήν την διοργάνωση πήρε μέρος ως εκπρόσωπος ο Μοσχόβας Ιωάννης, αντιπρόσωπος του Hellenic Karate-Do Shitokai.
    Το Ελληνικό Shitokai ευχαριστούμε τους δασκάλους και τον διοργανωτή Drago Mezga, αντιπρόσωπος του Shitokai Αυστρία και τα μέλη του για την θερμή φιλοξενία. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ

   Στις 21 Ιουλίου έγιναν προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στο παράρτημα Α.Π.Σ. ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ στο Περιγιάλι. Όλα τα μέλη του παραρτήματος έδειξαν τις καθημερινές τους προσπάθειες τους και κατάφεραν πολλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Συγχαρητήρια σε όλους και του εκπαιδευτή Ουανή Αντώνη.
Το Ελληνικό Σιτοκάι τους εύχεται να φτάσουν ανώτερα και μεγάλες επιτυχίες στην επόμενη σεζόν!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ 2019

   Στις 12~16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο εκπαιδευτικό κάμπ του Ελληνικού Σιτοκάι.
Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με τις δραστηριότητες όπως πρωινό τρέξιμο, προπονήσεις και σεμινάριο, επίσκεψη του μοναστηρίου Οσίου Παταπίου και παιχνίδια! Επίσης πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις Dan του Ελληνικού Σιτοκάι.
Στο σεμινάριο έμαθαν οι συμμετέχοντες το Κάτα Chatanyara-Kusanku της αρχικής έκδοσης όπως μεταδόθηκε.
Στις εξετάσεις Dan πήραν μέρος Καρασίγκος Ιωάννης και Κουτλόγου Γεώργιος, οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία και απέκτησαν το βαθμό 1ου Dan. Το Ελληνικό Σιτοκάι θερμά τους συγχαρεί για τις προσπάθειες και το ζήλος τους, του εύχεται μεγάλη πρόοδο και πολλές επιτυχίες. 
Αυτή η εκδήλωση όχι μόνο προσφέρει περισσότερες γνώσεις σε όσους συμμετάσχουν, αλλά φέρνει τα μέλη πιο κοντά ώστε να γνωριστούν καλύτερα. Αυτή η εμπειρία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για όλους.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

ΣΤΙΣ 11-7-19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

   Στις 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις Μαύρων Ζωνών και Dan στο παράρτημα Α.Π.Σ. ΤΗΜΕΝΟΣ στο Άργος.
   Ο κάθε εξεταζόμενος προσπάθησε να δείξει τις καθημερινές προσπάθειες του όλου του διαστήματος μαζί με τον εκπαιδευτή του. Το Ελληνικό Σιτοκάι συγχαίρει θερμά για όσους περάσαν τις εξετάσεις με επιτυχία, επίσης εύχεται καλή πρόοδο σε όλους. 
Σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και στην νέα σεζόν!
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/6/2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ KYU ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ Α.Π.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ!
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ W.S.K.F.

Την Δευτέρα 24/6/19 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις μαύρης ζώνης και Dan της παγκόσμιας ομοσπονδίας του Shito-ryu με αρχιεξεταστή τον ίδιο τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Hanshi Genzo Iwata. Επίσης επιτροπή ήταν ο Gidon Schwabe αντιπρόσωπος του Ισραήλ Shitokai, ο Μοσχόβας Ιωάννης Αντιπρόσωπος του Hellenic Shitokai και η Ζεύκης Ούτο Μάμι. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σαμαράς Βασίλειος 4ο Dan W.S.K.F..

Πολυδωρόπουλος Κλεομένης 3o Dan W.S.K.F..

Ουανής Αντώνιος 3ο Dan W.S.K.F..

Παπανικολάου Αποστόλης 3ο Dan W.S.K.F..

Καρακατσάνη Μαρία-Ελενη Shodan-Ho

Zaφειριάδης Πρόδρομος-Χρήστος Shodan-Ho.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την μεγάλη επιτυχία και εξέλιξη τους. Πάντα άξιοι να πρεσβεύουν τα ιδεώδη του ιδρυτή Kenwa Mabuni!!!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα διπλώματα είναι τα μόνα διεθνή που αναγνωρίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Shito-ryu!!!
ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ W.S.K.F. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό τεχνικό σεμινάριο ως εισηγητή τον Hanshi Genzo Iwata. Το σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη, το πρωινό και το απογευματινό. Στο πρωινό οι συμμετάσχοντες με καφέ ζώνη και πάνω έμαθαν το Κάτα Papuren, ενώ με άλλες ζώνες το Heian Godan. Στο δεύτερο μέρος χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ώστε κάθε ομάδα να μάθουν τα Κάτα ανάλογα με τις ζώνες και μετά όλοι μαζί τα Kihon. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με το σεμινάριο, και ο δάσκαλος Genzo Iwata και ο καλεσμένος Shihan Gidon Schwabe, αντιπρόσωπος του Shitokai Ισραήλ εντυπωσιάστηκαν από την διοργάνωση μας.

   Στην ολοκλήρωση σεμιναρίου έγιναν οι απονομές στους επισήμους προσκεκλημένους Hanshi Genzo Iwata, Shihan gidon Schwade, στον Ιάπωνα πρέσβη Yasuhiro Shimizu, την βουλευτή B΄ Πειραιά κα. Νίνα Κασιμάτη, τον βουλευτή Β΄ Πειραιά κ. Ιωάννη Τραγάκη και την αντιδήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κα. Περδίκη Παναγιώτα. 

   Ήταν πραγματικά μεγάλο γεγονός ότι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Shitoryu Karatedo επισκέφτηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά. Όλα τα μέλη του Hellenic Karate-Do Shitokai είναι περήφανα που φιλοξενήσαμε τον πρόεδρο στην Ελλάδα, καθώς και ευγνώμονες για όλους που στήριξαν αυτήν την διοργάνωση.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ DAN ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Το Σάββατο στις 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι Προαγωγικές Εξετάσεις του Hellenic Karate-Do Shitokai στο κεντρικό Dojo.
Τα αποτελέσματα είναι:

Shodan-Ho (Μαύρη Ζώνη)
Καρακατσάνη Μαρία-Ελένη
Ζαφειριάδης Πρόδρομος-Χρήστος

Sandan (3o Dan)
Πολυδωρόπουλος Κλεομένης
Ουανής Αντώνιος
Παπανικολάλου Αποστόλης

Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια και κατάκτηση των στόχων τους και ταυτόχρονα πήραν και το εισιτήριο για τις εξετάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας!!!
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

   Στις 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο στο παράρτημα του Ελληνικού Σιτοκάι Α.Π.Σ. ΤΗΜΕΝΟΣ, στην περιοχή του Άργους με εισηγητή Μοσχόβα Ιωάννη, αντιπρόσωπος του Ελληνικού Σιτοκάι.
   Οι συμμετάσχοντες ήταν ενθουσιασμένοι με την εκμάθηση της αυθεντική τέχνη του Shitoryu ώστε ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα με επιτυχία.
   Το Ελληνικό Σιτοκάι πάντα εύχεται καλή πρόοδο και επιτυχίες των μελών του, οι οποίες είναι ένας από τους μεγαλύτερους σκοπούς και στόχους του.

Ανοιχτό Τεχνικό Σεμινάριο Shito-ryu Karate-Do

Hellenic Karate-Do Shitokai διοργανώνει ανοιχτό τεχνικό σεμινάριο του Shitoryu Karate-Do, ένα από τα μεγαλύτερα παραδοσιακά συστήματα πολεμικών τεχνών, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Σε αυτό το σεμινάριο είναι καλεσμένος ο Hanshi Iwata Genzo, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Shitoryu Karatedo(W.S.K.F.).

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη του Shitoryu, ανεξάρτητα από την ηλικία και τους βαθμούς γνώσης.

Πραγματικά είναι μια μεγάλη διοργάνωση και μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας η παρουσία του πρόεδρου της WSKF.

Για πληροφορίες και συμμετοχή, θα επικοινωνήσετε πρώτα με τον αντιπρόσωπο του Hellenic Karate-Do Shitokai.

Αντιπρόσωπος: Μοσχόβας Ιωάννης

Τηλέφωνο: 6973721697
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ

    ΣΤΙΣ 21/4/19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΕLLENIC SHITOKAI Α.Π.Σ. ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ SHITO-RYU ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ 6ου DAN ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ SENSEI GENZO IWATA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

   ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-3-19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ HEIAN-YONDAN, TO MATSUMURA-ROHAI KAI TO PAPUREN ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ! ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ HANSHI GENZO IWATA 8o DAN!!! 
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ

  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-4-2019 ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ SHITO-RYU (HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI) ΒΡΑΒΕΥΤΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΠΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ!
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DAN THΣ W.S.K.F.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΠΤΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU ΠΕΡΑΣΕ  ΣΤΟ 6ο DAN TOΥ SHITO-RYU  Ο  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ!!! ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!!!

9o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ SHITO-RYU.

Πραγματοποιήθηκε το 9ο Παγκόσμιο Σιτορίου Καράτε-ντο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σιτορίου Καράτε-ντο (World Shitoryu Karatedo Federation) στo Tόκυο της Ιαπωνίας, στις 15-17/3/2019.

Η Ελληνική αποστολή ακολούθησε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπως το σεμινάριο Κάτα, και στο διαγωνισμό στις κατηγορίες OPEN. Η ομάδα του Ελληνικού Καράτε-Ντο Σιτοκάι έκανε εξαιρετική και εντυπωσιακή εμφάνιση. Ήταν το αποκορύφωμα των επιδόσεων τους για το έτος 2019, έπειτα από τις διεθνής διακρίσεις τα τελευταία χρόνια.

Και τα αποτελέσματα είναι εξής:

Μοσχόβας Ιωάννης  5η στο Κάτα

Καρακατσάνη Μαρία-Ελένη  3η στο Κάτα

Καρακατσάνη Μαρία-Ελένη  3η στο Κούμιτε

Κόγια  Ρέα-Βιργινία, έκανε εξαιρετική εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί.

Ήταν μία μεγάλη και αξέχαστη εμπειρία η οποία όχι μόνο ορατά έχει ανεβάσει το τεχνικό επίπεδο του HELLENIC SHITOKAI, αλλά έδωσε νέο κίνητρο και στόχους για το επόμενο διαγωνισμό που θα γίνει το 2022, στην  Ινδονησία.
        3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ HELLENIC SHITOKAI

Στις 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του Hellenic Karate-Do Shitokai στο κλειστό στάδιο Ν. Ικονίου Περάματος. Τα μέλη του Hellenic Karate-Do Shitokai έδειξαν τις καθημερινές τους προσπάθειες και την πρόοδο τους μέσα από την τεχνική επίδειξη. Καλεσμένοι ήταν ο Δήμαρχος Περάματος, Αντιδήμαρχοι και πολλοί εκπαιδευτές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Επίσης φέτος είχαμε την μεγάλη τιμή να παρευρεθεί ο Ιάπωνας πρέσβης, ο οποίος παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την επίδειξη μας, η χαρά του ήταν έκδηλη που η κουλτούρα και η παράδοση της Ιαπωνίας παρουσιάζεται στην χώρα μας και μεταδίδεται ορθά. Όλοι οι θεατές χειροκρότησαν με θαυμασμό την επίδειξη των μελών μας από κάθε ηλικία και έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για την διοργάνωση παρά τον άστατο καιρό. Φέτος η επίδειξη ήταν εντυπωσιακή όσο ποτέ. Αυτό δείχνει το πόσο σοβαρή και μεθοδική είναι η καλλιέργεια του SHITO-RYU  στην χώρα  μας.
       ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ

        ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/1/19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ
        ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ. ΤΑ  ΜΕΛΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ
       ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΑΝ ΣΤΟ SHITO-RYU. ΣΤΗΝ ΣΗΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ 
       Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ!!! 
       ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΟΥΑΝΗ  ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ
       ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
     ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

     ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/1/2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ 
     ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ. ΤΑ 
     ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ 
     ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 
     ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

     ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

      ΣΤΙΣ 26-1-2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ 
      ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΤΑ  ΜΕΛΗ ΜΑΣ 
      ΕΔΕΙΞΑΝ ΖΗΛΟ, ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΙΣΑΝ ΑΞΙΑ ΤΗΝ 
      ΑΝΩΤΕΡΗ ΖΩΝΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ  ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ 
      ΔΙΑΣΤΥΜΑ.  ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ
      ΒΡΑΒΕΥΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ  ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.         ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019

Στις 5 Ιανουαρίου τα στελέχοι και εκπαιδευτές του Hellenic Karate-Do Shitokai πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα κεντρικά γραφεία της επίσημης αντιπροσωπίας του Shitokai. Έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που μας πέρασε, το πλάνο της νέας χρονιάς ενόψει του παγκόσμιου στην Ιαπωνία, η αλλαγή του εσωτερικού κανονισμού και προσεχώς και αναδιάρθρωση των επιτρόπων μας. 
        ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Την Κυριακή 16/12/2018 πραγματοποιήθηκε στον Α.Π.Σ. Πρωτοπόροι εκπαιδευτικό σεμινάριο του Hellenic Kαrate-Do Shitokai. Εισηγητής ήταν ο Jun-Shihan Μοσχόβας Ιωάννης και δίδαξε το Shisochin και to Gojushiho. Όλα τα μέλη έδειξαν μεγάλο ζήλο για την εκμάθηση των Kata όπου αναμένουμε να τα δούμε και στην επίδειξη μας.  Συγχαρητήρια  σε  όλους  τους  συμμετέχοντες!
        ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ

Στις 15-12-18 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις Kyu στον Α.Π.Σ. ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ. Οι εξεταζόμενοι έδειξαν μεγάλο ζήλο με πολύ δύναμη και μαχητικότητα. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη για την επιτυχία τους!
        ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Στις 1-2/12/2018 η Ελληνική αντιπροσωπία παραβρέθηκε στο διεθνές σεμινάριο Shito-ryu που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο με εισηγητή τον Hanshi Genzo Iwata πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Shito-ryu και τον Kyοshi A. Tanzadeh

        ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ

Στις  24/11/2018  πραγματοποιήθηκαν  τα  εγκαίνια του νέου παραρτήματος μας με  την  επωνυμία  Α.Π.Σ.  ΕΠΙΜΕΝΩΝ  ΝΙΚΑ.  Τα νέα μέλη  μας  εντυπωσίασαν  με  την  επίδειξη  τους  το  πόσο  γρήγορα  κατάφεραν  να  μάθουν  τόσα  πολλά.  Πολλά  συγχαρητήρια  στους μικρούς μας φίλους  αλλά  και  στους  γονείς  τους  για  την  όμορφη  προετοιμασία, και για τον εκπαιδευτή Αντώνη Ουανή για την διοργάνωση. Συγχαρητήρια σε όλους, σας ευχόμαστε μεγάλες και πολλές επιτυχίες, καλή πρόοδο.
        ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ 2018

Στις 15-20 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Καμπ του Ελληνικού Σιτοκάι. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με προπόνησης και δραστηριότητες. Κατά την διάρκεια του προγράμματος έγινε το τεχνικό σεμινάριο, στο οποίο τα μέλη μας διδάχτηκαν το Κάτα Suparinpei. Παρ' όλο που είναι ένα από μεγαλύτερα Κάτα και απαιτεί υψηλό τεχνικό επίπεδο, τα μέλη μας κατάφεραν να το μάθουν και η γνώση τους στο τεχνικό επίπεδο αυξήθηκε. Επίσης  πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Ντάν. Οι εξεταζόμενοι έδειξαν την πολύ καλή τους προετοιμασία και με τις προσπάθειες τους πέρασαν με επιτυχία. Έτσι, για ακόμη μία φορά ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του Ελληνικού Σιτοκάι με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας να νιώθουν όσοι πήραν μέρος ότι πραγματικά αξίζει πάρα πολύ η συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση, απόλυτα ικανοποιημένους.

        ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Στις 20-23 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε διεθνές τεχνικό σεμινάριο στο Ισραήλ. Δίδαξε  ο δάσκαλος HANSHI GENZO IWATA 8o Dan και πρόεδρος της Πανιαπωνικής Ομοσπονδίας Καρατέντο Σιτοκάι/Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σιτορίου Καράτεντο. Από το Ελληνικό Σιτοκάι πήραν μέρος ο αντιπρόσωπος μας Μοσχόβας Ιωάννης και η Πρόδεδρος Ζεύκης-Ούτο Μάμι. Επίσης η Ούτο Μάμι πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του 5ου DAN. Ο δάσκαλος Ιβάτα έμεινε  ευχαριστημένος από το τεχνικό επίπεδο του HELLENIC SHITOKAI ανεβάζοντας μας και άλλο το επίπεδο μας! Ευχαριστούμε το Ισραηλινό Shitokai για την φιλοξενία και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε!        ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Στις 15 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του Ελληνικού Σιτοκάι στο Κερατσίνι. Στις καθιερωμένες εξετάσεις πήραν μέρος τα παραρτήματα,  Α.Π.Σ.Πρωτοπόροι, Α.Π.Σ. Αναγέννηση Κορυδαλλού, Α.Σ. ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΕΣ. Τα μέλη του Ελληνικού Σιτοκάι έδειξαν το αποτέλεσμα της προσπάθειας όλης της σεζόν 2017-2018.  Ευχόμαστε ότι όλα τα μέλη θα ξεκινήσουν την καινούργια σεζόν με  καινούργιο στόχο, για να φτάσουν ακόμα υψηλότερα.
           
        ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στις 19-5-2018 πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο με θέμα το Κάτα Τζουρόκου αλλά και Επεξήγηση Κανονισμών στην σχολή της εκπαιδευτή Στρατούλα Καβούρη. Η φιλοξενία ήταν άριστη και το πρόγραμμα σε όλη την διάρκεια του ήταν επικοδομιτικό. Είναι πολύ σημαντικό σαν Hellenic Shitokai να ανεβάζουμε το επίπεδο μας!

        ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στις 21-4-2018 πραγματοποιήθηκαν οι έκτακτες προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του HELLENIC SHITOKAI στην Νίκαια. Στις εξετάσεις ήταν πολύ φανερή η πρόοδος των μελών όπου με ζήλο προσπάθησαν και κατέκτησαν τον επόμενο βαθμό ζώνης. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη για την προσπάθεια τους, αλλά και στον εκπαιδευτή μας για το τεχνικό επίπεδο των μελών.
        ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Στις 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο στο παράρτημα Κερατσινίου. Το πρόγραμμα είχε χωριστεί σε τρία μέρη. Στο πρώτο τα μέλη έμαθαν το Κάτα Heian Yondan. Στο δεύτερο έμαθαν Jion και στο τρίτο Shiho Kosokun. Όλα τα μέλη παρακολούθησαν το σεμινάριο με ζήλο, και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ευχόμαστε σε όλους όσους πήραν μέρος μεγάλη πρόοδο.
        2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ HELLENIC SHITOKAI

Στις 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά του Hellenic Karate-Do Shitokai στο Κερατσίνι. Φέτος είχαμε τη χαρά να συμμετέχει από το παράρτημα της WSKF από την Αυστρία,  Austria Shitokai.Μετά το τουρνουά ακολούθησε η μεγάλη επίδειξη των μελών του Hellenic Shitokai. Τα μέλη, μικρά και μεγάλα έδειξαν το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους στα καθημερινά μαθήματα και εκπαίδευση, και οι θεατές παρακολούθησαν με ενθουσιασμό και το εκδήλωναν με χειροκροτήματα. Για ακόμη μία χρονιά η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!
        ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ KEΡΑΤΣΙΝΙ

Στις 27-1-2018 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών του HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI στο Κερατσίνι. Συγχαρητήρια στα μέλη μας για τον ζήλο αλλά και για το υψηλό τεχνικό επίπεδο που έδειξαν για ακόμη μία φορά. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

        ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Στις 26-1-2018 τελέστηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του HELLENIC SHITOKAI στον Κορυδαλλό. Στις εξετάσεις ήταν πολύ φανερή η πρόοδος των μελών όπου με ζήλο προσπάθησαν και κατέκτησαν τον επόμενο βαθμό ζώνης. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη για την προσπάθεια τους, αλλά και στον εκπαιδευτή μας για το τεχνικό επίπεδο των μελών.
        ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

   Στις 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Hellenic Karate-Do Shitokai για το έτος 2018 στο αρχηγείο του. Ευχόμαστε μεγάλες και πολλές επιτυχίες, μεγάλη τεχνική πρόοδο των μελών/εκπαιδευτών, καθώς και την ανάπτυξη του Hellenic Shitokai!
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI. ΟΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΔΑΧΤΙΚΑΝ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΡΑΚΑΚΗ ΤΟ ΝΙΣΕΪΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΝΣΟΥ. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

ΣΤΙΣ 9/12/17 ΤΕΛΕΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΒΟΥΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΚΑΒΟΥΡΗ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΤΑΝ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΑΦΥΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ 1ου DAN ΕΛΟΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ ΩΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΕΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΑΣ!
        ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ DAN

ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.  ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΑΦΩΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
          IAΠΩNIA 2017

Ο  ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΣ  ΤΟΥ  HELLENIC SHITOKAI  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΙΚΕ ΤΟ  ΑΡΧΗΓΕΙΟ  ΤΗΣ W.S.K.F.  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ  ΤΟΥ  ΔΑΣΚΑΛΟ  ΚΑΙ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ HANSHI  GENZO  IWATA  8o DAN.  Η  ΥΠΟΔΟΧΗ  ΗΤΑΝ  ΥΠΕΡΟΧΗ  ΑΠΟ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΣΕ  ΓΝΩΣΗ.  ΕΙΧΕ  ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΝΑ  ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΘΕΜΑΤΑ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ.  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ  ΝΑ  ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ!
         ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ 2017

ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. ΤΑ MEΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΕΙΧΑN ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥM ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ SHITO-RYU ΟΠΩΣ ΚΙΧΟΝ, ΚΑΤΑ, ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤEIXAN ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ DAN. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ 
ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΑΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!
          ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΟΥ HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΟΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ!

        ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

H EΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ ΣΤΟ 4 ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITO-RYU ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN. ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο SENSEI KYOSHI SHOKO SATO ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ HELLENIC SHITOKAI

ΣΤΙΣ 11-3-2017 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΤΟΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ 1Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Π.Σ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.Π.Σ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Κ.ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Κα. ΣΥΡΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Κα. ΠΕΡΔΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΟΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ Κ.ΜΟΣΧΟΒΑ, ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΤΟΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

TEXNIKO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ JUN-SHIHAN Κ.ΜΟΣΧΟΒΑ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΧΤΙΚΑΝ ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΟΤΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΠΑΪΠΟ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ.

        ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΣΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

         ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1/2017 ΤΟ HELLENIC SHITOKAI ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΎ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ DVD ΤΗΣ W.S.K.F. ΜΕ ΤΟΝ SOKE KENEI MABUNI ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΧΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!!!

        ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ DAN ΣΤΟ KEΡΑΤΣΙΝΙ
ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 29-12-2016 ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI EΔΕΙΞΑΝ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΒΑΘΜΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΧΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 2ο DAN, ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ 1o DAN ΚΑΙ ΜΕΝΕΞΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ SHITO-RYU!
         ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Το δεύτερο τεχνικό σεμινάριο του HELLENIC SHITOKAI πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου, στο Κερατσίνι. Αυτή την φορά διδάχτηκε το Κάτα Σεπάι, το οποίο απαιτεί την βασική και προχωρημένη γνώση για να το μάθει κανείς. Το σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη, το πρωί στις Καφέ ζώνες και το απόγευμα στις Μαύρες και άνω.

Στο δεύτερο μέρος επίσης διδάχτηκαν και οι αναλύσεις/Bunkai. Ήταν άλλη μία πολύτιμη εμπειρία που έφερε τα μέλη του HELLENIC SHITOKAI πιο κοντά.

         ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Στις 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο του HELLENIC SHITOKAI στο Άργος με την συνεργασία του αθλητικού πολιτιστικού συλλόγου Τήμενος. Το σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη: Στο πρώτο μέρος διδάχτηκε το Κάτα Τζουρόκου, η δημιουργία του ιδρυτή Κένβα Μαμπούνι. Παρά το ότι είναι τεχνικά δύσκολο Κάτα, οι αθλητές των μικρών ζωνών ανταποκρίθηκαν άριστα και απέκτησαν την γνώση. Στο δεύτερο μέρος διδάχτηκε το Κάτα Γκοτζουσίχο, το μεγαλύτερο Κάτα του Σούριτε. Οι αθλητές των προχωρημένων ζωνών έδειξαν το ζήλο τους για να μάθουν το Κάτα.

Το σεμινάριο διήρκεσε για 3 ώρες, όμως η ευχάριστη ατμόσφαιρα έκανε όλους τους συμμετέχοντες να μην νιώθουν καθόλου το χρόνο και την κούραση!
8ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SHITO-RYU

Πραγματοποιήθηκε το 8ο Παγκόσμιο Σιτορίου Καράτε-ντο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σιτορίου Καράτε-ντο (World Shitoryu Karatedo Federation) στην πόλη Μοντερρέι, Μεξικό, στις 21~23 Οκτωβρίου.

Η Ελληνική αποστολή ακολούθησε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπως το σεμινάριο Κάτα, και στο διαγωνισμό στις κατηγορίες OFFICIAl και OPEN. Η ομάδα του Ελληνικού Καράτε-Ντο Σιτοκάι έκανε εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Ήταν το αποκορύφωμα των επιδόσεων τους για το έτος 2016, έπιτα από τις διεθνής διακρίσεις τα τελευταία 2 χρόνια.

Και τα αποτελέσματα είναι εξής:

Μοσχόβας Ιωάννης  5η στο Κάτα

Σαχλάς Κυριάκος  5η στο Κούμιτε

Μπαλής Γεώργιος  1η στο Κούμιτε

Σεγρεδάκης Μιχαήλ-Άγγελος 1η στο Κούμιτε

Αντωνάκου Αικατερίνη, έκανε εξαιρετική εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί.

Ήταν μία μεγάλη και αξέχαστη εμπειρία η οποία όχι μόνο ορατά έχει ανεβάσει το τεχνικό επίπεδο του HELLENIC SHITOKAI, αλλά έδωσε νέο κίνητρο και στόχους για το επόμενο διαγωνισμό που θα γίνει το 2019, στο Τόκυο.
         EΚΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΣΤΙΣ 19-6-2016 Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ. ΟΙ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΝΝΑ, ΜΕΝΕΞΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΗΤΑΝ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Κα. ΥΒΟΝΗ ΜΕΝΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!

         ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΣΤΙΣ 17-6-2016 Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΤΟΥ  HELLENIC  SHITOKAI  ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΑΝΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.  ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣE  OΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!

         ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

         Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΙΣ 12-6-2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ               ΣΤΟΥΣ ΑΓ-ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ             ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,
         ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΒΟΥΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΜΕ 
         ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

         ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΩΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. Ο ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΕΒΕΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑ.


 


        ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΗΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ SHITO - RYU 2016 ΜΕ 24 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ 8 ΧΡΥΣΑ, 13 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 14 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ. ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ? ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ? ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ? ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ? ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ? ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!! ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ!! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ Η-Θ-Ο-Σ !!!


 


          ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-3-2016 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-3-2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑ, ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΙΛΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!


 
 

         ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΕΩΣ ΤΙΣ 6 - 3 - 16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITO-RYU ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN. ΤΟ HELLENIC SΗΙΤΟΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ 5ο DAN ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟ 1o DAN. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ JUN-SHIHAN ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΤΟΥΣ!!!

 
 
 
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ KYU, ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ DAN

THN KYRIAKH 31-1-2016 ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ KYU ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΙΧΑΝ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 31-1-2016 ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 12 ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

 
 
 
 
         EΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-1-2016 ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI.  ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU.

 
 
 
 
         ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
 
         THN ΠΕΜΠΤΗ 23-7-2015 ΣΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΠΡΩΑΓΩΓΙΚΕΣ
          ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ DAN  ΤΟΥ  HELLENIC  KARATE-DO  SHITOKAI. Η
          ΜΑΝΤΖΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ  KAI O ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ
          ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟ 1 DAN  ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ   ΗΤΑΝ
          ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΖΗΛΟ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
          ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ
          ΜΕΛΛΟΝ!!!

 
 


          ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
 
         ΤΟ HELLENIC  SHITOKAI ΣΤΙΣ 19-6-2015 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΓΙΑ
         ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ. TA  MEΛΗ  ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ 
         ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΓΙΑ 
         ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΤΟΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 
         ΖΕΥΚΗΣ ΟΥΤΟ ΜΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ 
         W.S.K.F. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ  ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. 

           ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ
 
          Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ 
          ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN ΣΤΗΝ 
          ΚΡΟΑΤΙΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο
          ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
          ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ 5ο DAN 
          W.S.K.F. SHITOKAI. ANAΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!

 
 
 
         
          ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

          ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 
          ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 
          ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ 
           ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 
         ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ 6 ΧΡΥΣΑ, 9 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 10 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
         ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ. 
 
         ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

        ΣΤΙΣ 29-3-2015 ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. Ο Α.Π.Σ. 
        ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
        ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, 
        ΒΟΗΘΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ. Η 
        ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΟΓΚΟ ΚΑΙ 
        ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΕΝΤΑΣΗ, ΠΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 
        ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ 
        ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ Α.Μ.Ε.Α. ΕΔΕΙΞΕ
        ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ. 
        ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-
        ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Ο ΠΡ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 
        ΚΑΡΑΤΕ Κ.Κ. ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ 
        ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.
        ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ 
        ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ.