Διοίκηση

Ιστορία

Παραρτήματα

Τα Νέα μας

EΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ - DAN Ελληνικά English 日本語
Εξετάσεις Μαύρων Ζωνών του Hellenic Karate-Do Shitokai

  Στις 19-7-2020 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για μαύρη ζώνη, οι απονομές των διπλωματών για το σεμινάριο και οι απονομές μαύρης ζώνης. Στην μαύρη ζώνη προαχθεισών η Βιταλιώτη Άννα, Κυβετού Σταυρούλα, Ρουβινέτη Ελένη, Ζαμπέτης Διαμαντής και Νόνης Αριστείδης. Η Κυβετού Σταυρούλα έτυχε και στις εξετάσεις μαύρης ζώνης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Shito-Ryu και Ζεύκης-Ούτο Μάμι Jokyo. Το Hellenic Karate-Do Shitokai εύχεται πολλά συγχαρητήρια για την επίτευξη ενός στόχου-σταθμού και πλέον ανοίγει ένας μεγαλύτερος στόχος η εμβάθυνση της πολεμικής τέχνης.


Εξετάσεις μαύρων ζωνών 19-7-2020


Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan στο Άργος

  Στις 27 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Μαύρων Ζωνών-Νταν στο παράρτημα περιοχής του Άργους "Α.Π.Σ.Τήμενος". Παρά την δύσκολη περίοδο τα μέλη μας διατηρούν το κίνητρο και την θέληση για το ανώτερο επίπεδο. Δούλεψαν σκληρά για να αποκτήσουν τον βαθμό και πέρασαν τις εξετάσεις με επιτυχία. Τα αποτελέσματα είναι ως εξής: 

ΚΕΤΖΕΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  2Νταν
ΚΙΚΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  Shodan-Ho
ΑΡΟΥΣΤΕΗ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Shodan-Ho

  Το Hellenic Karate-Do Shitokai τους συγχαρεί καθώς και τον εκπαιδευτή Σαμαρά Βασίλειο που τους καθοδηγεί, τους εύχεται να φτάσουν και σε ανώτερα.

Εξετάσεις Μαύρων Ζωνών-Νταν Άργος 2020
Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan 

   Στις 12~16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο εκπαιδευτικό κάμπ του Ελληνικού Σιτοκάι.
Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με τις δραστηριότητες όπως πρωινό τρέξιμο, προπονήσεις και σεμινάριο, επίσκεψη του μοναστηρίου Οσίου Παταπίου και παιχνίδια! Επίσης πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις Dan του Ελληνικού Σιτοκάι.
Στο σεμινάριο έμαθαν οι συμμετέχοντες το Κάτα Chatanyara-Kusanku της αρχικής έκδοσης όπως μεταδόθηκε.
Στις εξετάσεις Dan πήραν μέρος Καρασίγκος Ιωάννης και Κουτλόγου Γεώργιος, οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία και απέκτησαν το βαθμό 1ου Dan. Το Ελληνικό Σιτοκάι θερμά τους συγχαρεί για τις προσπάθειες και το ζήλος τους, του εύχεται μεγάλη πρόοδο και πολλές επιτυχίες. 
Αυτή η εκδήλωση όχι μόνο προσφέρει περισσότερες γνώσεις σε όσους συμμετάσχουν, αλλά φέρνει τα μέλη πιο κοντά ώστε να γνωριστούν καλύτερα. Αυτή η εμπειρία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για όλους.


Εκπαιδευτικό Κάμπ 2019Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan στο Άργος

   Στις 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις Μαύρων Ζωνών και Dan στο παράρτημα Α.Π.Σ. ΤΗΜΕΝΟΣ στο Άργος.
   Ο κάθε εξεταζόμενος προσπάθησε να δείξει τις καθημερινές προσπάθειες του όλου του διαστήματος μαζί με τον εκπαιδευτή του. Το Ελληνικό Σιτοκάι συγχαίρει θερμά για όσους περάσαν τις εξετάσεις με επιτυχία, επίσης εύχεται καλή πρόοδο σε όλους. 
Σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και στην νέα σεζόν!

Εξετάσεις Ελληνικού Σιτοκάι Άργος


Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan W.S.K.F.

Την Δευτέρα 24/6/19 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις μαύρης ζώνης και Dan της παγκόσμιας ομοσπονδίας του Shito-ryu με αρχιεξεταστή τον ίδιο τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Hanshi Genzo Iwata. Επίσης επιτροπή ήταν ο Gidon Schwabe αντιπρόσωπος του Ισραήλ Shitokai, ο Μοσχόβας Ιωάννης Αντιπρόσωπος του Hellenic Shitokai και η Ζεύκης Ούτο Μάμι. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σαμαράς Βασίλειος 4ο Dan W.S.K.F..

Πολυδωρόπουλος Κλεομένης 3o Dan W.S.K.F..

Ουανής Αντώνιος 3ο Dan W.S.K.F..

Παπανικολάου Αποστόλης 3ο Dan W.S.K.F..

Καρακατσάνη Μαρία-Ελενη Shodan-Ho

Zaφειριάδης Πρόδρομος-Χρήστος Shodan-Ho.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την μεγάλη επιτυχία και εξέλιξη τους. Πάντα άξιοι να πρεσβεύουν τα ιδεώδη του ιδρυτή Kenwa Mabuni!!!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα διπλώματα είναι τα μόνα διεθνή που αναγνωρίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Shito-ryu!!!


Εξετάσεις WSKF


Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan 


Το Σάββατο στις 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι Προαγωγικές Εξετάσεις του Hellenic Karate-Do Shitokai στο κεντρικό Dojo.
Τα αποτελέσματα είναι:

Shodan-Ho (Μαύρη Ζώνη)
Καρακατσάνη Μαρία-Ελένη
Ζαφειριάδης Πρόδρομος-Χρήστος

Sandan (3o Dan)
Πολυδωρόπουλος Κλεομένης
Ουανής Αντώνιος
Παπανικολάλου Αποστόλης

Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια και κατάκτηση των στόχων τους και ταυτόχρονα πήραν και το εισιτήριο για τις εξετάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας!!!


Εξετάσεις Dan Hellenic Karate-Do Shitokai


Εξετάσεις Dan W.S.K.F

Παρουσίαση Google


Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan 

  Στις 15-20 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Καμπ του Ελληνικού Σιτοκάι. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με προπόνησης και δραστηριότητες. Κατά την διάρκεια του προγράμματος έγινε το τεχνικό σεμινάριο, στο οποίο τα μέλη μας διδάχτηκαν το Κάτα Suparinpei. Παρ' όλο που είναι ένα από μεγαλύτερα Κάτα και απαιτεί υψηλό τεχνικό επίπεδο, τα μέλη μας κατάφεραν να το μάθουν και η γνώση τους στο τεχνικό επίπεδο αυξήθηκε. Επίσης  πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Ντάν. Οι εξεταζόμενοι έδειξαν την πολύ καλή τους προετοιμασία και με τις προσπάθειες τους πέρασαν με επιτυχία. Έτσι, για ακόμη μία φορά ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του Ελληνικού Σιτοκάι με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας να νιώθουν όσοι πήραν μέρος ότι πραγματικά αξίζει πάρα πολύ η συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση, απόλυτα ικανοποιημένους.

Εκπαιδευτικό Κάμπ 2018


Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan 

  Στις 20-23 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε διεθνές τεχνικό σεμινάριο στο Ισραήλ. Δίδαξε  ο δάσκαλος HANSHI GENZO IWATA 8o Dan και πρόεδρος της Πανιαπωνικής Ομοσπονδίας Καρατέντο Σιτοκάι/Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σιτορίου Καράτεντο. Από το Ελληνικό Σιτοκάι πήραν μέρος ο αντιπρόσωπος μας Μοσχόβας Ιωάννης και η Πρόδεδρος Ζεύκης-Ούτο Μάμι. Επίσης η Ούτο Μάμι πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του 5ου DAN. Ο δάσκαλος Ιβάτα έμεινε  ευχαριστημένος από το τεχνικό επίπεδο του HELLENIC SHITOKAI ανεβάζοντας μας και άλλο το επίπεδο μας! Ευχαριστούμε το Ισραηλινό Shitokai για την φιλοξενία και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε!
Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan, Εκπαιδευτών 

  ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.  ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΑΦΩΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ HELLENIC SHITOKAI


Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan 

ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. ΤΑ MEΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΕΙΧΑN ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥM ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ SHITO-RYU ΟΠΩΣ ΚΙΧΟΝ, ΚΑΤΑ, ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤEIXAN ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ DAN. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ 
ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΑΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ

Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan 

  ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 29-12-2016 ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI EΔΕΙΞΑΝ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΒΑΘΜΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΧΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 2ο DAN, ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ 1o DAN ΚΑΙ ΜΕΝΕΞΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ SHITO-RYU!

Εξετάσεις Μαύρη ζώνη/Dan

Εξετάσεις Jun-Shihan W.S.K.F.

ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΕΩΣ ΤΙΣ 6 - 3 - 16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITO-RYU ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN. ΤΟ HELLENIC SΗΙΤΟΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ 5ο DAN ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟ 1o DAN. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ JUN-SHIHAN ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΤΟΥΣ!!!


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ/ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

 
 

 Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan 
 
  THN KYΡIAKH 31-1-2016 ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ KYU ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ.

  ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΙΧΑΝ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 31-1-2016 ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 12 ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ SHODAN-HO

 
 
 Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Dan
 
  THN ΠΕΜΠΤΗ 23-7-2015 ΣΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΠΡΩΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ
ΚΑΙ DAN  ΤΟΥ  HELLENIC  KARATE-DO  SHITOKAI. Η  ΜΑΝΤΖΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΑΧΘΗΚΕ           ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ  KAI O ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟ 1 DAN  ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ   ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΖΗΛΟ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DAN 2015

 
  

Εξετάσεις Dan W.S.K.F.
 

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ 5ο DAN W.S.K.F. SHITOKAI. ANAΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!


ΚΡΟΑΤΙΑ 2015