Διοίκηση

Ιστορία

Παραρτήματα

Τα Νέα μας

EΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ - DAN Ελληνικά English 日本語
   Στις 12~16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο εκπαιδευτικό κάμπ του Ελληνικού Σιτοκάι.
Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με τις δραστηριότητες όπως πρωινό τρέξιμο, προπονήσεις και σεμινάριο, επίσκεψη του μοναστηρίου Οσίου Παταπίου και παιχνίδια! Επίσης πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις Dan του Ελληνικού Σιτοκάι.
Στο σεμινάριο έμαθαν οι συμμετέχοντες το Κάτα Chatanyara-Kusanku της αρχικής έκδοσης όπως μεταδόθηκε.
Στις εξετάσεις Dan πήραν μέρος Καρασίγκος Ιωάννης και Κουτλόγου Γεώργιος, οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία και απέκτησαν το βαθμό 1ου Dan. Το Ελληνικό Σιτοκάι θερμά τους συγχαρεί για τις προσπάθειες και το ζήλος τους, του εύχεται μεγάλη πρόοδο και πολλές επιτυχίες. 
Αυτή η εκδήλωση όχι μόνο προσφέρει περισσότερες γνώσεις σε όσους συμμετάσχουν, αλλά φέρνει τα μέλη πιο κοντά ώστε να γνωριστούν καλύτερα. Αυτή η εμπειρία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για όλους.


Εκπαιδευτικό Κάμπ 2019

   Στις 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις Μαύρων Ζωνών και Dan στο παράρτημα Α.Π.Σ. ΤΗΜΕΝΟΣ στο Άργος.
   Ο κάθε εξεταζόμενος προσπάθησε να δείξει τις καθημερινές προσπάθειες του όλου του διαστήματος μαζί με τον εκπαιδευτή του. Το Ελληνικό Σιτοκάι συγχαίρει θερμά για όσους περάσαν τις εξετάσεις με επιτυχία, επίσης εύχεται καλή πρόοδο σε όλους. 
Σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και στην νέα σεζόν!

Εξετάσεις Ελληνικού Σιτοκάι ΆργοςΤην Δευτέρα 24/6/19 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις μαύρης ζώνης και Dan της παγκόσμιας ομοσπονδίας του Shito-ryu με αρχιεξεταστή τον ίδιο τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Hanshi Genzo Iwata. Επίσης επιτροπή ήταν ο Gidon Schwabe αντιπρόσωπος του Ισραήλ Shitokai, ο Μοσχόβας Ιωάννης Αντιπρόσωπος του Hellenic Shitokai και η Ζεύκης Ούτο Μάμι. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σαμαράς Βασίλειος 4ο Dan W.S.K.F..

Πολυδωρόπουλος Κλεομένης 3o Dan W.S.K.F..

Ουανής Αντώνιος 3ο Dan W.S.K.F..

Παπανικολάου Αποστόλης 3ο Dan W.S.K.F..

Καρακατσάνη Μαρία-Ελενη Shodan-Ho

Zaφειριάδης Πρόδρομος-Χρήστος Shodan-Ho.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την μεγάλη επιτυχία και εξέλιξη τους. Πάντα άξιοι να πρεσβεύουν τα ιδεώδη του ιδρυτή Kenwa Mabuni!!!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα διπλώματα είναι τα μόνα διεθνή που αναγνωρίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Shito-ryu!!!


Εξετάσεις WSKF

Το Σάββατο στις 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι Προαγωγικές Εξετάσεις του Hellenic Karate-Do Shitokai στο κεντρικό Dojo.
Τα αποτελέσματα είναι:

Shodan-Ho (Μαύρη Ζώνη)
Καρακατσάνη Μαρία-Ελένη
Ζαφειριάδης Πρόδρομος-Χρήστος

Sandan (3o Dan)
Πολυδωρόπουλος Κλεομένης
Ουανής Αντώνιος
Παπανικολάλου Αποστόλης

Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια και κατάκτηση των στόχων τους και ταυτόχρονα πήραν και το εισιτήριο για τις εξετάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας!!!


Εξετάσεις Dan Hellenic Karate-Do Shitokai

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΠΤΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU ΠΕΡΑΣΕ  ΣΤΟ 6ο DAN TOΥ SHITO-RYU  Ο  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ!!! ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!!!

Παρουσίαση Google

Στις 15-20 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Καμπ του Ελληνικού Σιτοκάι. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με προπόνησης και δραστηριότητες. Κατά την διάρκεια του προγράμματος έγινε το τεχνικό σεμινάριο, στο οποίο τα μέλη μας διδάχτηκαν το Κάτα Suparinpei. Παρ' όλο που είναι ένα από μεγαλύτερα Κάτα και απαιτεί υψηλό τεχνικό επίπεδο, τα μέλη μας κατάφεραν να το μάθουν και η γνώση τους στο τεχνικό επίπεδο αυξήθηκε. Επίσης  πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Ντάν. Οι εξεταζόμενοι έδειξαν την πολύ καλή τους προετοιμασία και με τις προσπάθειες τους πέρασαν με επιτυχία. Έτσι, για ακόμη μία φορά ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του Ελληνικού Σιτοκάι με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας να νιώθουν όσοι πήραν μέρος ότι πραγματικά αξίζει πάρα πολύ η συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση, απόλυτα ικανοποιημένους.

Εκπαιδευτικό Κάμπ 2018
Στις 20-23 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε διεθνές τεχνικό σεμινάριο στο Ισραήλ. Δίδαξε  ο δάσκαλος HANSHI GENZO IWATA 8o Dan και πρόεδρος της Πανιαπωνικής Ομοσπονδίας Καρατέντο Σιτοκάι/Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σιτορίου Καράτεντο. Από το Ελληνικό Σιτοκάι πήραν μέρος ο αντιπρόσωπος μας Μοσχόβας Ιωάννης και η Πρόδεδρος Ζεύκης-Ούτο Μάμι. Επίσης η Ούτο Μάμι πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του 5ου DAN. Ο δάσκαλος Ιβάτα έμεινε  ευχαριστημένος από το τεχνικό επίπεδο του HELLENIC SHITOKAI ανεβάζοντας μας και άλλο το επίπεδο μας! Ευχαριστούμε το Ισραηλινό Shitokai για την φιλοξενία και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε!
ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.  ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΑΦΩΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ HELLENIC SHITOKAI

ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. ΤΑ MEΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΕΙΧΑN ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥM ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ SHITO-RYU ΟΠΩΣ ΚΙΧΟΝ, ΚΑΤΑ, ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤEIXAN ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ DAN. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ 
ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΑΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 29-12-2016 ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI EΔΕΙΞΑΝ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΒΑΘΜΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΧΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 2ο DAN, ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ 1o DAN ΚΑΙ ΜΕΝΕΞΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ SHITO-RYU!

Εξετάσεις Μαύρη ζώνη/DanΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΕΩΣ ΤΙΣ 6 - 3 - 16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITO-RYU ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN. ΤΟ HELLENIC SΗΙΤΟΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ 5ο DAN ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟ 1o DAN. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ JUN-SHIHAN ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΤΟΥΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ/ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

 
 
 

THN KYΡIAKH 31-1-2016 ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ KYU ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΙΧΑΝ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 31-1-2016 ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 12 ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ SHODAN-HO

 
 
 
 
THN ΠΕΜΠΤΗ 23-7-2015 ΣΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΠΡΩΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ
ΚΑΙ DAN  ΤΟΥ  HELLENIC  KARATE-DO  SHITOKAI. Η  ΜΑΝΤΖΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ  KAI O ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟ 1 DAN  ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ   ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΖΗΛΟ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DAN 2015

 
 
 
 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ 5ο DAN W.S.K.F. SHITOKAI. ANAΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!

ΚΡΟΑΤΙΑ 2015