Διοίκηση  

Ιστορία

Παραρτήματα

Τα Νέα μας
    
EΞΕΤΑΣΕΙΣ  KYU Ελληνικά English 日本語Α’ Προαγωγικές Εξετάσεις Kyu στο Περιγιάλι

  Το Σάββατο 25-7-20 πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις στον Α.Π.Σ. Επιμένων Νικά στο Περιγιάλι. Οι λίγοι και καλή έμειναν όρθιοι από τον φόβο της πανδημίας του Covid-19 δείχνοντας την αγάπη τους για το Καράτε και την πολεμική τέχνη του Shito-Ryu. Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη για την όλη τους προσπάθεια και την κατάκτηση της επόμενης ζώνης. Τον Σεπτέμβριο δυναμικά στην σχολή τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά ώστε να ενεργούμε με ασφάλεια.

Εξετάσεις Kyu Περγιάλι 25-7-2020Α’ Προαγωγικές Εξετάσεις Kyu στο Κερατσίνι

  Το Hellenic Karate-Do Shitokai τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά, πραγματοποίησε τις β' προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών άσπρη έως μπλε στις 15 Ιουλίου 2020. Τα μέλη του παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα να καλύψουν τα κενά καταφέρνοντας τελικά αποκτήσουν τον επόμενο τεχνικό τους βαθμό. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική προσπάθεια τους.

Εξετάσεις Kyu Κερατσίνι 15-7-2020Προαγωγικές Εξετάσεις Kyu στο Κορυδαλλός

  Στις 12-7-20 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στον Α.Π.Σ. Αναγέννηση Κορυδαλλού. Για ακόμη μια φορά και ξεπερνώντας κάθε δυσκολία της περιόδου που διανύουμε, τα μέλη μας έδειξαν δυναμισμό και ζήλο για την κατάκτηση του επόμενου βαθμού. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εξεταζόμενους, τους γονείς τους αλλά και στον εκπαιδευτή Πολυδωρόπουλο Κλεομένη για την σπουδαία δουλειά που κάνει με τα μέλη!!!

Εξετάσεις εγχώμων ζωνών Κορυδαλλός Ιούλιος 2020Προαγωγικές Εξετάσεις Kyu στο Άργος

  Στις 11-7-2020 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στον Α.Π.Σ. Tήμενος. Όλοι με ζήλο ξεπερνώντας κάθε δυσκολία της περιόδου που ζούμε, προσπαθούν να καλυτερεύσουν το τεχνικό επίπεδο τους πτυχώνοντας την κατάκτηση της επόμενης ζώνης! Πολλά συγχαρητήρια στου εξεταζόμενους και στον εκπαιδευτή Σαμαρά Βασίλειο!!!

Εξετάσεις εγχρώμων ζωνών Άργος Ιούλιος 2020Α’ Προαγωγικές Εξετάσεις Kyu στο Κερατσίνι

  Στις 18-6-2020 πραγματοποιήθηκαν οι α’ προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν βάση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων κρατώντας τις απαραίτητες απόστασης και χωρίς την παρουσία των γονέων. Στο τεχνικό κομμάτι τα μέλη έδειξαν ότι η νέες συνθήκες (βίντεο και πάρκο) δεν τους πτόησαν στο να προχωρήσουν στην ύλη τους και κατάφεραν να περάσουν επιτυχώς. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Εξετάσεις Kyu Κερατσίνι 18-6-2020Προαγωγικές Εξετάσεις Kyu στο Κόρινθο

    Την Κυριακή 9-2-20 ο Α.Π.Σ. Επιμένων Νικά πραγματοποίησε τις προαγωγικές εξετάσεις ζωνών. Όλοι οι εξεταζόμενοι με πάθος και δυναμισμό κατάφεραν να προαχθέν στον επόμενο βαθμό. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Εξετάσεις εγχρώμων ζωνών Φεβρουάριος 2020 ΠεργιάλιΠροαγωγικές Εξετάσεις Kyu στο Κερατσίνι

    Το Σάββατο 25-1-2020 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών στον Α.Π.
Σ. Πρωτοπόροι. Τα μέλη εντυπωσίασαν και έδειξαν με ζήλο, δύναμη και υψηλό τεχνικό επίπεδο όλη την εκπαιδευτική τους υλη που έχουν διδαχτεί καταφέρνοντας να περάσουν στον επόμενο βαθμό!!! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους!!!

    Στην συνεχεία αναφέρθηκε ο αντιπρόσωπος του Shito-ryu ότι από τον σύλλογο έχουμε 9 αθλητές από τους 13 συνολικά που ενσωματώνονται στην εθνική αποστολή του Hellenic Shitokai για τις διεθνή δραστηριότητες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του  Shito-ryu! Επίσης αξίζουν  πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και σε άλλα μέλη μας!!!

Εξετάσεις Κερατσίνι 2020


Προαγωγικές Εξετάσεις Kyu στο Κορυδαλλό

    Το Σάββατο 25-1-2020 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών. Τα μελή της Αναγέννησης Κορυδαλλού έδειξαν με ζήλο όλη την εκπαιδευτική τους υλη που έχουν διδαχτεί καταφέρνοντας να περάσουν στον επόμενο βαθμό. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και στον δάσκαλο Άκη για την σπουδαία δουλειά που κάνει στα παιδιά!!!

    Στην συνεχεία αναφέρθηκε ο αντιπρόσωπος του Shito-ryu ότι από τον σύλλογο  Αναγέννηση Κορυδαλλού είχαμε δυο αθλητές που ενσωματώνονται στην εθνική αποστολή του Hellenic Shitokai για τις διεθνή δραστηριότητες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Shito-ryu! Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και σε περισσότερα μελή μας!!!

Εξετάσεις Κορυδαλλός 2020


Προαγωγικές Εξετάσεις Kyu στο Άργος

    Το Σάββατο 18-1-2020 πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στον Α.Π.Σ. Τήμενος. Τα μελή του έδειξαν πλούσια εξεταστέα υλη και δυναμισμό καταφέρνοντας άξια να περάσουν στον επόμενο βαθμό! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους αλλά και στον αντιπρόεδρο του Hellenic  Shitokai  Σαμαρά Βασίλειο!

Εξετάσεις Άργος 2020

Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στην Κω

    Στις 8 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν το τεχνικό σεμινάριο του Hellenic Karate-Do Shitokai στο παράρτημα της Κω.
     Με τον εισηγητή Μοσχόβα Ιωάννη, ο αντιπρόσωπος του Hellenic Karate-Do Shitokai, τα μέλη έμαθαν το Κάτα Juroku.
    Στην ίδια μέρα έγιναν και οι εξετάσεις Kyu. Οι εξεταζόμενοι πέρασαν με ευτυχία.
    Ήταν μία μέρα γεμάτη για τα μέλη του Ελληνικού Shitokai. Παρά την μεγάλη απόσταση από την πρωτεύουσα, το Ελληνικό Shitokai πάντα προσπαθεί να βοηθήσει τα μέλη του για τεχνική πρόοδο.
Είναι μεγάλη χαρά όταν δείχνουν και από την μεριά των μελών την προσπάθεια τους για να φτάσουν ανώτερα.

Σεμινάριο και εξετάσεις Kyu στην Κω 2019

Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στο Κόρυνθο

   Στις 21 Ιουλίου έγιναν προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στο παράρτημα Α.Π.Σ. ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ στο Περιγιάλι. Όλα τα μέλη του παραρτήματος έδειξαν τις καθημερινές τους προσπάθειες τους και κατάφεραν πολλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Συγχαρητήρια σε όλους και του εκπαιδευτή Ουανή Αντώνη.
Το Ελληνικό Σιτοκάι τους εύχεται να φτάσουν ανώτερα και μεγάλες επιτυχίες στην επόμενη σεζόν!

Εξετάσεις Περιγιαλι 21-7-2019


Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στο Άργος


  ΣΤΙΣ 11-7-19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ KYU ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στο Κορυδαλλό


  ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/6/2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ KYU ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ Α.Π.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ!

Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στο Κόρινθο

    ΣΤΙΣ 21/4/19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΕLLENIC SHITOKAI Α.Π.Σ. ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ SHITO-RYU ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ 6ου DAN ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ SENSEI GENZO IWATA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών Κόρινθος 21/4/19


  ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/1/19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ. ΤΑ  ΜΕΛΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΑΝ ΣΤΟ SHITO-RYU. ΣΤΗΝ ΣΗΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΟΥΑΝΗ  ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών Σούλι 2019

  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/1/2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών 2019 Κερατσίνι


  ΣΤΙΣ 26-1-2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΤΑ  ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΖΗΛΟ, ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΙΣΑΝ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΖΩΝΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ  ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΥΜΑ.  ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ  ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ. 

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών Κορυδαλλός 2019Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στo Κόρυνθο

  Στις 15-12-18 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις Kyu στον Α.Π.Σ. ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ. Οι εξεταζόμενοι έδειξαν μεγάλο ζήλο με πολύ δύναμη και μαχητικότητα. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη για την επιτυχία τους!

ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ KYU ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στο Κερατσίνι

  Στις 15 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του Ελληνικού Σιτοκάι στο Κερατσίνι. Στις καθιερωμένες εξετάσεις πήραν μέρος τα παραρτήματα,  Α.Π.Σ.Πρωτοπόροι, Α.Π.Σ. Αναγέννηση Κορυδαλλού, Α.Σ. ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΕΣ. Τα μέλη του Ελληνικού Σιτοκάι έδειξαν το αποτέλεσμα της προσπάθειας όλης της σεζόν 2017-2018.  Ευχόμαστε ότι όλα τα μέλη θα ξεκινήσουν την καινούργια σεζόν με  καινούργιο στόχο, για να φτάσουν ακόμα υψηλότερα.

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών Ιούνιος 2018


Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στην Νίκαια

  Στις 21-4-2018 πραγματοποιήθηκαν οι έκτακτες προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του HELLENIC SHITOKAI στην Νίκαια. Στις εξετάσεις ήταν πολύ φανερή η πρόοδος των μελών όπου με ζήλο προσπάθησαν και κατέκτησαν τον επόμενο βαθμό ζώνης. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη για την προσπάθεια τους, αλλά και στον εκπαιδευτή μας για το τεχνικό επίπεδο των μελών.


Εξετασεις Εγχρώμων Ζωνών 2018 Μάρτιος Νίκαια

Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στον Κερατσίνι

  Στις 27-1-2018 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών του HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI στο Κερατσίνι. Συγχαρητήρια στα μέλη μας για τον ζήλο αλλά και για το υψηλό τεχνικό επίπεδο που έδειξαν για ακόμη μία φορά. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών Ιανουάριος 2018


Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στον Κορυδαλλό

  Στις 26-1-2018 τελέστηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του HELLENIC SHITOKAI στον Κορυδαλλό. Στις εξετάσεις ήταν πολύ φανερή η πρόοδος των μελών όπου με ζήλο προσπάθησαν και κατέκτησαν τον επόμενο βαθμό ζώνης. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη για την προσπάθεια τους, αλλά και στον εκπαιδευτή μας για το τεχνικό επίπεδο των μελών.

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών 2018 Ιανουάριος Κορυδαλλός

Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στην Κω

  ΣΤΙΣ 9/12/17 ΤΕΛΕΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΒΟΥΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΚΑΒΟΥΡΗ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΤΑΝ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΑΦΥΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ 1ου DAN ΕΛΟΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ ΩΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΕΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΑΣ!


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ


Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στο Κερατσίνι

  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΟΥ HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΟΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ!


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ 2017Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στο Κορυδαλλό

   ΣΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στο Κορυδαλλό
Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στην Κω

  ΣΤΙΣ 17-6-2016 Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ KYU. ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΤΟΥ  HELLENIC  SHITOKAI  ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΑΝΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.  ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣE  OΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ 2016 


Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu
 
ΤΟ HELLENIC  SHITOKAI ΣΤΙΣ 19-6-2015 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ. TA  MEΛΗ  ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΤΟΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΕΥΚΗΣ ΟΥΤΟ ΜΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ W.S.K.F. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ  ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. 

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΓΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ.