Διοίκηση

Ιστορία

Παραρτήματα

Τα Νέα μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ W.S.K.F. Ελληνικά English 日本語

Διεθνές σεμινάριο στο Βελγιο

    Στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου έγιναν Διεθνές σεμινάριο το οποίο διοργανώθηκε από το Shitokai Βέλγιο.Από το Hellenic Karate-Do Shitokai ο Μοσχόβας Ιωάννης πήρε μέρος ως αντιπρόσωπο.
    Οι εισηγητές ήταν ο πρόεδρος της WSKF Hanshi Genzo Iwata, Kyoshi Shoko Sato και Kyoshi A.Tanzadeh. Στο σεμινάριο πήραν μέρος από 19 χώρες, συνολικά 350 μέλη της WSKF.

Σεμινάριο στο Βέλγιο 2019


    Στις 19~20 Οκτωβρίου έγινε το διεθνές σεμινάριο στην Αυστρία.
    Οι εισηγητές ήταν Kyoshi Sato Shoko(πρόεδρος της Παναμερικάνικης Ομοσπονδίας Shitoryu Karatedo) και Kyoshi Ahad Tanzadeh(γενικός γραμματέας της Παναμερικάνικης Ομοσπονδίας Shitoryu Karatedo). Σε αυτήν την διοργάνωση πήρε μέρος ως εκπρόσωπος ο Μοσχόβας Ιωάννης, αντιπρόσωπος του Hellenic Karate-Do Shitokai.
    Το Ελληνικό Shitokai ευχαριστούμε τους δασκάλους και τον διοργανωτή Drago Mezga, αντιπρόσωπος του Shitokai Αυστρία και τα μέλη του για την θερμή φιλοξενία.


Austria 2019
Την Δευτέρα 24/6/19 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις μαύρης ζώνης και Dan της παγκόσμιας ομοσπονδίας του Shito-ryu με αρχιεξεταστή τον ίδιο τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Hanshi Genzo Iwata. Επίσης επιτροπή ήταν ο Gidon Schwabe αντιπρόσωπος του Ισραήλ Shitokai, ο Μοσχόβας Ιωάννης Αντιπρόσωπος του Hellenic Shitokai και η Ζεύκης Ούτο Μάμι. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σαμαράς Βασίλειος 4ο Dan W.S.K.F..

Πολυδωρόπουλος Κλεομένης 3o Dan W.S.K.F..

Ουανής Αντώνιος 3ο Dan W.S.K.F..

Παπανικολάου Αποστόλης 3ο Dan W.S.K.F..

Καρακατσάνη Μαρία-Ελενη Shodan-Ho

Zaφειριάδης Πρόδρομος-Χρήστος Shodan-Ho.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την μεγάλη επιτυχία και εξέλιξη τους. Πάντα άξιοι να πρεσβεύουν τα ιδεώδη του ιδρυτή Kenwa Mabuni!!!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα διπλώματα είναι τα μόνα διεθνή που αναγνωρίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Shito-ryu!!!


Εξετάσεις WSKF
   Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό τεχνικό σεμινάριο ως εισηγητή τον Hanshi Genzo Iwata. Το σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη, το πρωινό και το απογευματινό. Στο πρωινό οι συμμετάσχοντες με καφέ ζώνη και πάνω έμαθαν το Κάτα Papuren, ενώ με άλλες ζώνες το Heian Godan. Στο δεύτερο μέρος χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ώστε κάθε ομάδα να μάθουν τα Κάτα ανάλογα με τις ζώνες και μετά όλοι μαζί τα Kihon. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με το σεμινάριο, και ο δάσκαλος Genzo Iwata και ο καλεσμένος Shihan Gidon Schwabe, αντιπρόσωπος του Shitokai Ισραήλ εντυπωσιάστηκαν από την διοργάνωση μας.

   Στην ολοκλήρωση σεμιναρίου έγιναν οι απονομές στους επισήμους προσκεκλημένους Hanshi Genzo Iwata, Shihan gidon Schwade, στον Ιάπωνα πρέσβη Yasuhiro Shimizu, την βουλευτή B΄ Πειραιά κα. Νίνα Κασιμάτη, τον βουλευτή Β΄ Πειραιά κ. Ιωάννη Τραγάκη και την αντιδήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κα. Περδίκη Παναγιώτα. 

   Ήταν πραγματικά μεγάλο γεγονός ότι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Shitoryu Karatedo επισκέφτηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά. Όλα τα μέλη του Hellenic Karate-Do Shitokai είναι περήφανα που φιλοξενήσαμε τον πρόεδρο στην Ελλάδα, καθώς και ευγνώμονες για όλους που στήριξαν αυτήν την διοργάνωση.

Σεμινάριο δάσκαλου Ιβατα 2019

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΠΤΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU ΠΕΡΑΣΕ  ΣΤΟ 6ο DAN TOΥ SHITO-RYU  Ο  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ!!! ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!!!

Παρουσίαση Google

Πραγματοποιήθηκε το 9ο Παγκόσμιο Σιτορίου Καράτε-ντο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σιτορίου Καράτε-ντο (World Shitoryu Karatedo Federation) στo Tόκυο της Ιαπωνίας, στις 15-17/3/2019.

Η Ελληνική αποστολή ακολούθησε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπως το σεμινάριο Κάτα, και στο διαγωνισμό στις κατηγορίες OPEN. Η ομάδα του Ελληνικού Καράτε-Ντο Σιτοκάι έκανε εξαιρετική και εντυπωσιακή εμφάνιση. Ήταν το αποκορύφωμα των επιδόσεων τους για το έτος 2019, έπειτα από τις διεθνής διακρίσεις τα τελευταία χρόνια.

Και τα αποτελέσματα είναι εξής:

Μοσχόβας Ιωάννης  5η στο Κάτα

Καρακατσάνη Μαρία-Ελένη  3η στο Κάτα

Καρακατσάνη Μαρία-Ελένη  3η στο Κούμιτε

Κόγια  Ρέα-Βιργινία, έκανε εξαιρετική εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί.

Ήταν μία μεγάλη και αξέχαστη εμπειρία η οποία όχι μόνο ορατά έχει ανεβάσει το τεχνικό επίπεδο του HELLENIC SHITOKAI, αλλά έδωσε νέο κίνητρο και στόχους για το επόμενο διαγωνισμό που θα γίνει το 2022, στην  Ινδονησία.

Παρουσίαση Google
Στις 1-2/12/2018 η Ελληνική αντιπροσωπία παραβρέθηκε στο διεθνές σεμινάριο Shito-ryu που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο με εισηγητή τον Hanshi Genzo Iwata πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Shito-ryu και τον Kyοshi ATanzadeh

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITOKAI BELGIUMΣτις 20-23 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε διεθνές τεχνικό σεμινάριο στο Ισραήλ. Δίδαξε  ο δάσκαλος HANSHI GENZO IWATA 8o Dan και πρόεδρος της Πανιαπωνικής Ομοσπονδίας Καρατέντο Σιτοκάι/Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σιτορίου Καράτεντο. Από το Ελληνικό Σιτοκάι πήραν μέρος ο αντιπρόσωπος μας Μοσχόβας Ιωάννης και η Πρόδεδρος Ζεύκης-Ούτο Μάμι. Επίσης η Ούτο Μάμι πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του 5ου DAN. Ο δάσκαλος Ιβάτα έμεινε  ευχαριστημένος από το τεχνικό επίπεδο του HELLENIC SHITOKAI ανεβάζοντας μας και άλλο το επίπεδο μας! Ευχαριστούμε το Ισραηλινό Shitokai για την φιλοξενία και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε!Ο  ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΣ  ΤΟΥ  HELLENIC SHITOKAI  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΙΚΕ ΤΟ  ΑΡΧΗΓΕΙΟ  ΤΗΣ W.S.K.F.  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΤΟΥ  ΔΑΣΚΑΛΟ  ΚΑΙ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ HANSHI  GENZO  IWATA  8o DAN.  Η  ΥΠΟΔΟΧΗ  ΗΤΑΝ  ΥΠΕΡΟΧΗ  ΑΠΟ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΣΕ  ΓΝΩΣΗ.  ΕΙΧΕ  ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΝΑ  ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΘΕΜΑΤΑ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ.  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ  ΝΑ  ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ!

ΙΑΠΩΝΙΑ 2017
H EΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ ΣΤΟ 4 ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITO-RYU ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN. ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο SENSEI KYOSHI SHOKO SATO ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΑΥΣΤΡΙΑ 2017
Πραγματοποιήθηκε το 8ο Παγκόσμιο Σιτορίου Καράτε-ντο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σιτορίου Καράτε-ντο (World Shitoryu Karatedo Federation) στην πόλη Μοντερρέι, Μεξικό, στις 21~23 Οκτωβρίου.

Η Ελληνική αποστολή ακολούθησε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπως το σεμινάριο Κάτα, και στο διαγωνισμό στις κατηγορίες OFFICIAl και OPEN. Η ομάδα του Ελληνικού Καράτε-Ντο Σιτοκάι έκανε εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Ήταν το αποκορύφωμα των επιδόσεων τους για το έτος 2016, έπιτα από τις διεθνής διακρίσεις τα τελευταία 2 χρόνια.

Και τα αποτελέσματα είναι εξής:

Μοσχόβας Ιωάννης  5η στο Κάτα

Σαχλάς Κυριάκος  5η στο Κούμιτε

Μπαλής Γεώργιος  1η στο Κούμιτε

Σεγρεδάκης Μιχαήλ-Άγγελος 1η στο Κάτα

Αντωνάκου Αικατερίνη, έκανε εξαιρετική εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί.

Ήταν μία μεγάλη και αξέχαστη εμπειρία η οποία όχι μόνο ορατά έχει ανεβάσει το τεχνικό επίπεδο του HELLENIC SHITOKAI, αλλά έδωσε νέο κίνητρο και στόχους για το επόμενο διαγωνισμό που θα γίνει το 2019, στο Τόκυο.

8η Παγκόσμιο πρωτάθλημα WSKF στο Μεξικό
Η Ελληνική αποστολή είναι έτοιμη για το 8ο Παγκόσμιο διαγωνισμό της W.S.K.F. που θα γίνει στο Μεξικό!

Η Ελληνική αποστολή για το 8ο Παγκόσμιο ΠρωτάθλημαΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΕΩΣ ΤΙΣ 6 - 3 - 16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITO-RYU ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN. ΤΟ HELLENIC SΗΙΤΟΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ 5ο DAN ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟ 1o DAN. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ JUN-SHIHAN ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΤΟΥΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ/ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

 
 
 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ 5ο DAN W.S.K.F. SHITOKAI. ANAΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!

ΚΡΟΑΤΙΑ 2015