Διοίκηση

Ιστορία

Παραρτήματα

Τα Νέα μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΕLLENIC SHITOKAI Ελληνικά English 日本語
Εκπαιδευτικό Καλοκαιρινό Καμπ του Hellenic Karate-Do Shitokai

  Το Hellenic Karate-Do Shitokai  διοργάνωσε  εκπαιδευτικό  Κομπ από 17-7-20  έως  21-7-20  στο  Λουτράκι.  Ήταν  άλλο  ένα  πολύ  πτυχωμένο  Κομπ  με  πολύ  γεμάτο  πρόγραμμα  που  περιελάμβανε  σεμινάρια,  προπόνηση,  τρέξιμο,  ιερό  προσκύνημα,  μπάνια,  πολλά  παιχνίδια  πλούσιο  φαγητό  και  φυσικά  τις  εξετάσεις  μαύρης  ζώνης.  Όλοι  οι  συμμετέχοντες  ευχαριστήθηκαν  την  κάθε  στιγμή  και  όλοι  μας  ανυπομονούμε  να  έρθει  το  επόμενο.

Καλοκαιρινό Κάμπ 2020

Σεμινάριο Κανονισμών στο Κόρινθο

    Την Κυριακή 8-3-20 στο Περιγιάλι πραγματοποιήθηκε σεμινάριο κανονισμών. Το ενδιαφέρον των μελών μας ήταν μεγάλο παρά τις 3 ώρες που διήρκεσε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν διότι πήραν παρά πολλές γνώσεις στους κανονισμούς αλλά και σε θέματα τακτικής!


Σεμινάριο κανονισμών 2020 Κόρινθος
Σεμινάριο Κανονισμών στο Κερατσίνι

    Άλλο ένα πολύ πετυχημένο σεμινάριο κανονισμών ολοκληρώθηκε στις 23/2/2020. Ο ζήλος και το ενδιαφέρον των μελών μας οδήγησαν σε πολλές ερωτήσεις των όπου φυσικά απαντήθηκαν ολες. Πραγματικά 3.30 ώρες αποδείχτηκαν πολύ λίγες για την ανάλυση τους!


Σεμινάριο Κανωνισμών 2020 Κερατσίνι


Σεμινάριο Κανονισμών στην Κυψέλη

    Το Σάββατο 8-2-20 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο γνωριμίας των κανονισμών στον σύλλογο «Νινταί». Τα μελή του συλλόγου ήταν πολύ θερμά και με τις ερωτήσεις τους έκαναν ακόμα πιο ενδιαφέρον το σεμινάριο λύνοντας παράλληλα τις απορίες τους! Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη δασκάλα Σταυρίδου Αικατερίνη και τον βοηθό δάσκαλο Κωστόπουλο Χαράλαμπο για την πολύ όμορφη ομάδα που έχουν.

Σεμινάριο Κανονισμών στην Κυψέλη 2020


        Τεχνικό Σεμινάριο στο Κόρινθο

    Στις 21 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο στο παράρτημα Επιμένων Νικά στο Κόρινθο. Τα μέλη έμαθαν το Κάτα Juroku από τον εισηγητή και αντιπρόσωπο Μοσχόβα Ιωάννη. Τα μέλη όχι μόνο απέκτησαν περισσότερη γνώση στο τεχνικό επίπεδο αλλά και τους δίνονται άλλες δυνατότητες για την καλύτερη επίδοση.

Σεμινάριο Κορινθία 2019 Δεκέμβριος

Τεχνικό Σεμινάριο και Εξετάσεις Kyu στην Κω

    Στις 8 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν το τεχνικό σεμινάριο του Hellenic Karate-Do Shitokai στο παράρτημα της Κω.
     Με τον εισηγητή Μοσχόβα Ιωάννη, ο αντιπρόσωπος του Hellenic Karate-Do Shitokai, τα μέλη έμαθαν το Κάτα Juroku.
    Στην ίδια μέρα έγιναν και οι εξετάσεις Kyu. Οι εξεταζόμενοι πέρασαν με ευτυχία.
    Ήταν μία μέρα γεμάτη για τα μέλη του Ελληνικού Shitokai. Παρά την μεγάλη απόσταση από την πρωτεύουσα, το Ελληνικό Shitokai πάντα προσπαθεί να βοηθήσει τα μέλη του για τεχνική πρόοδο.
Είναι μεγάλη χαρά όταν δείχνουν και από την μεριά των μελών την προσπάθεια τους για να φτάσουν ανώτερα.

Σεμινάριο και εξετάσεις Kyu στην Κω 2019


            Στις 24 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο στο Κερατσίνι.
            Διδάχτηκαν τα Κάτα όπως Heian Sandan, Juroku, Ananko και Gojushiho με τον εισηγητή                         Μοσχόβα Ιωάννη, αντιπρόσωπος του Hellenic Karate-Do Shitokai, 6Dan WSKF Junshihan.
            Και στο σεμινάριο όχι μόνο οι συμμετάσχοντες έμαθαν τα Κάτα αλλά και τις αναλύσεις τους                      (Bunkai).
            Να μεταδώσει την τέχνη του Shitoryu είναι ένας από τους σημαντικότερους σκοπούς του                            Ελληνικού Shitokai. Ευχόμαστε μεγάλη πρόοδο για όλα τα μέλη.

Σεμινάριο Κερατσίνι Νοέμβριος 2019
   Στις 12~16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο εκπαιδευτικό κάμπ του Ελληνικού Σιτοκάι.
Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με τις δραστηριότητες όπως πρωινό τρέξιμο, προπονήσεις και σεμινάριο, επίσκεψη του μοναστηρίου Οσίου Παταπίου και παιχνίδια! Επίσης πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις Dan του Ελληνικού Σιτοκάι.
Στο σεμινάριο έμαθαν οι συμμετέχοντες το Κάτα Chatanyara-Kusanku της αρχικής έκδοσης όπως μεταδόθηκε.
Στις εξετάσεις Dan πήραν μέρος Καρασίγκος Ιωάννης και Κουτλόγου Γεώργιος, οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία και απέκτησαν το βαθμό 1ου Dan. Το Ελληνικό Σιτοκάι θερμά τους συγχαρεί για τις προσπάθειες και το ζήλος τους, του εύχεται μεγάλη πρόοδο και πολλές επιτυχίες. 
Αυτή η εκδήλωση όχι μόνο προσφέρει περισσότερες γνώσεις σε όσους συμμετάσχουν, αλλά φέρνει τα μέλη πιο κοντά ώστε να γνωριστούν καλύτερα. Αυτή η εμπειρία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για όλους.


Εκπαιδευτικό Κάμπ 2019

   Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό τεχνικό σεμινάριο ως εισηγητή τον Hanshi Genzo Iwata. Το σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη, το πρωινό και το απογευματινό. Στο πρωινό οι συμμετάσχοντες με καφέ ζώνη και πάνω έμαθαν το Κάτα Papuren, ενώ με άλλες ζώνες το Heian Godan. Στο δεύτερο μέρος χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ώστε κάθε ομάδα να μάθουν τα Κάτα ανάλογα με τις ζώνες και μετά όλοι μαζί τα Kihon. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με το σεμινάριο, και ο δάσκαλος Genzo Iwata και ο καλεσμένος Shihan Gidon Schwabe, αντιπρόσωπος του Shitokai Ισραήλ εντυπωσιάστηκαν από την διοργάνωση μας.

   Στην ολοκλήρωση σεμιναρίου έγιναν οι απονομές στους επισήμους προσκεκλημένους Hanshi Genzo Iwata, Shihan gidon Schwade, στον Ιάπωνα πρέσβη Yasuhiro Shimizu, την βουλευτή B΄ Πειραιά κα. Νίνα Κασιμάτη, τον βουλευτή Β΄ Πειραιά κ. Ιωάννη Τραγάκη και την αντιδήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κα. Περδίκη Παναγιώτα. 

   Ήταν πραγματικά μεγάλο γεγονός ότι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Shitoryu Karatedo επισκέφτηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά. Όλα τα μέλη του Hellenic Karate-Do Shitokai είναι περήφανα που φιλοξενήσαμε τον πρόεδρο στην Ελλάδα, καθώς και ευγνώμονες για όλους που στήριξαν αυτήν την διοργάνωση.

Σεμινάριο δάσκαλου Ιβατα 2019

   Στις 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο στο παράρτημα του Ελληνικού Σιτοκάι Α.Π.Σ. ΤΗΜΕΝΟΣ, στην περιοχή του Άργους με εισηγητή Μοσχόβα Ιωάννη, αντιπρόσωπος του Ελληνικού Σιτοκάι.
   Οι συμμετάσχοντες ήταν ενθουσιασμένοι με την εκμάθηση της αυθεντική τέχνη του Shitoryu ώστε ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα με επιτυχία.
   Το Ελληνικό Σιτοκάι πάντα εύχεται καλή πρόοδο και επιτυχίες των μελών του, οι οποίες είναι ένας από τους μεγαλύτερους σκοπούς και στόχους του.


Σεμινάριο Άργος 2019
   ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-3-19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ HEIAN-YONDAN, TO MATSUMURA-ROHAI KAI TO PAPUREN ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ! ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ HANSHI GENZO IWATA 8o DAN!!! 

Παρουσίαση Google
  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-4-2019 ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ SHITO-RYU (HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI) ΒΡΑΒΕΥΤΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΠΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ!

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 2019


Στις 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του Hellenic Karate-Do Shitokai στο κλειστό στάδιο Ν. Ικονίου Περάματος. Τα μέλη του Hellenic Karate-Do Shitokai έδειξαν τις καθημερινές τους προσπάθειες και την πρόοδο τους μέσα από την τεχνική επίδειξη. Καλεσμένοι ήταν ο Δήμαρχος Περάματος, Αντιδήμαρχοι και πολλοί εκπαιδευτές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Επίσης φέτος είχαμε την μεγάλη τιμή να παρευρεθεί ο Ιάπωνας πρέσβης, ο οποίος παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την επίδειξη μας, η χαρά του ήταν έκδηλη που η κουλτούρα και η παράδοση της Ιαπωνίας παρουσιάζεται στην χώρα μας και μεταδίδεται ορθά. Όλοι οι θεατές χειροκρότησαν με θαυμασμό την επίδειξη των μελών μας από κάθε ηλικία και έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για την διοργάνωση παρά τον άστατο καιρό. Φέτος η επίδειξη ήταν εντυπωσιακή όσο ποτέ. Αυτό δείχνει το πόσο σοβαρή και μεθοδική είναι η καλλιέργεια του SHITO-RYU  στην χώρα  μας.

3η Τουρνουά Hellenic Karate-Do Shitokai

Στις 5 Ιανουαρίου τα στέλεχοι και εκπαιδευτές του Hellenic Karate-Do Shitokai πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα κεντρικά γραφεία της επίσημης αντιπροσωπίας του Shitokai. Έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που μας πέρασε, το πλάνο της νέας χρονιάς ενόψει του παγκόσμιου στην Ιαπωνία, η αλλαγή του εσωτερικού κανονισμού και προσεχώς και αναδιάρθρωση των επιτρόπων μας. 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019Την Κυριακή 16/12/2018 πραγματοποιήθηκε στον Α.Π.Σ. Πρωτοπόροι εκπαιδευτικό σεμινάριο του Hellenic Kαrate-DShitokai. Εισηγητής ήταν ο Jun-Shihan Μοσχόβας Ιωάννης και δίδαξε το Shisochin και to Gojushiho. Όλα τα μέλη έδειξαν μεγάλο ζήλο για την εκμάθηση των Kata όπου αναμένουμε να τα δούμε και στην επίδειξη μας.  Συγχαρητήρια  σε  όλους  τους  συμμετέχοντες!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ HELLENIC ΚΑRATE-DO SHITOKAI 16/12/2018Στις  24/11/2018  πραγματοποιήθηκαν  τα  εγκαίνια του νέου παραρτήματος μας με  την  επωνυμία  Α.Π.Σ.  ΕΠΙΜΕΝΩΝ  ΝΙΚΑ.  Τα νέα μέλη  μας  εντυπωσίασαν  με  την  επίδειξη  τους  το  πόσο  γρήγορα  κατάφεραν  να  μάθουν  τόσα  πολλά.  Πολλά  συγχαρητήρια  στους μικρούς μας φίλους  αλλά  και  στους  γονείς  τους  για  την  όμορφη  προετοιμασία, και για τον εκπαιδευτή Αντώνη Ουανή για την διοργάνωση. Συγχαρητήρια σε όλους, σας ευχόμαστε μεγάλες και πολλές επιτυχίες, καλή πρόοδο.

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

Στις 15-20 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Καμπ του Ελληνικού Σιτοκάι. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με προπόνησης και δραστηριότητες. Κατά την διάρκεια του προγράμματος έγινε το τεχνικό σεμινάριο, στο οποίο τα μέλη μας διδάχτηκαν το Κάτα Suparinpei. Παρ' όλο που είναι ένα από μεγαλύτερα Κάτα και απαιτεί υψηλό τεχνικό επίπεδο, τα μέλη μας κατάφεραν να το μάθουν και η γνώση τους στο τεχνικό επίπεδο αυξήθηκε. Επίσης  πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Μαύρης Ζώνης και Ντάν. Οι εξεταζόμενοι έδειξαν την πολύ καλή τους προετοιμασία και με τις προσπάθειες τους πέρασαν με επιτυχία. Έτσι, για ακόμη μία φορά ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του Ελληνικού Σιτοκάι με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας να νιώθουν όσοι πήραν μέρος ότι πραγματικά αξίζει πάρα πολύ η συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση, απόλυτα ικανοποιημένους.

Εκπαιδευτικό Κάμπ 2018


Στις 15 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του Ελληνικού Σιτοκάι στο Κερατσίνι. Στις καθιερωμένες εξετάσεις πήραν μέρος τα παραρτήματα,  Α.Π.Σ.Πρωτοπόροι, Α.Π.Σ. Αναγέννηση Κορυδαλλού, Α.Σ. ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΕΣ. Τα μέλη του Ελληνικού Σιτοκάι έδειξαν το αποτέλεσμα της προσπάθειας όλης της σεζόν 2017-2018.  Ευχόμαστε ότι όλα τα μέλη θα ξεκινήσουν την καινούργια σεζόν με  καινούργιο στόχο, για να φτάσουν ακόμα υψηλότερα.

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών Ιούνιος 2018


Στις 19-5-2018 πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο με θέμα το Κάτα Τζουρόκου αλλά και Επεξήγηση Κανονισμών στην σχολή της εκπαιδευτή Στρατούλα Καβούρη. Η φιλοξενία ήταν άριστη και το πρόγραμμα σε όλη την διάρκεια του ήταν επικοδομιτικό. Είναι πολύ σημαντικό σαν Hellenic Shitokai να ανεβάζουμε το επίπεδο μας!

Σεμινάριο Κάτα Μάιος 2018 Νίκαια

Στις 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο στο παράρτημα Κερατσινίου. Το πρόγραμμα είχε χωριστεί σε τρία μέρη. Στο πρώτο τα μέλη έμαθαν το Κάτα Heian Yondan. Στο δεύτερο έμαθαν Jion και στο τρίτο Shiho Kosokun. Όλα τα μέλη παρακολούθησαν το σεμινάριο με ζήλο, και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ευχόμαστε σε όλους όσους πήραν μέρος μεγάλη πρόοδο.

Τεχνικό Σεμινάριο 2018 Απρίλιος
Στις 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά του Hellenic Karate-Do Shitokai στο Κερατσίνι. Φέτος είχαμε τη χαρά να συμμετέχει από το παράρτημα της WSKF από την Αυστρία,  Austria Shitokai.Μετά το τουρνουά ακολούθησε η μεγάλη επίδειξη των μελών του Hellenic Shitokai. Τα μέλη, μικρά και μεγάλα έδειξαν το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους στα καθημερινά μαθήματα και εκπαίδευση, και οι θεατές παρακολούθησαν με ενθουσιασμό και το εκδήλωναν με χειροκροτήματα. Για ακόμη μία χρονιά η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

2ο Τουρνουά

   Στις 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Hellenic Karate-Do Shitokai για το έτος 2018 στο αρχηγείο του. Ευχόμαστε μεγάλες και πολλές επιτυχίες, μεγάλη τεχνική πρόοδο των μελών/εκπαιδευτών, καθώς και την ανάπτυξη του Hellenic Shitokai!

Κοπή πίτας Ελληνικού Σιτοκάι 2018
ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI. ΟΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΔΑΧΤΙΚΑΝ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΡΑΚΑΚΗ ΤΟ ΝΙΣΕΪΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΝΣΟΥ. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2017


ΣΤΙΣ 9/12/17 ΤΕΛΕΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΒΟΥΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΚΑΒΟΥΡΗ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΤΑΝ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΑΦΥΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ 1ου DAN ΕΛΟΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ ΩΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΕΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΑΣ!

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ

ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. ΤΑ MEΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΕΙΧΑN ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥM ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ SHITO-RYU ΟΠΩΣ ΚΙΧΟΝ, ΚΑΤΑ, ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤEIXAN ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ DAN. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ 
ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΑΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ

ΣΤΙΣ 11-3-2017 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΤΟΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ 1Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Π.Σ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.Π.Σ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Κ.ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Κα. ΣΥΡΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Κα. ΠΕΡΔΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΟΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ Κ.ΜΟΣΧΟΒΑ, ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΤΟΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ JUN-SHIHAN Κ.ΜΟΣΧΟΒΑ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΧΤΙΚΑΝ ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΟΤΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΠΑΪΠΟ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ.

ΤΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1/2017 ΤΟ HELLENIC SHITOKAI ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΎ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ DVD ΤΗΣ W.S.K.F. ΜΕ ΤΟΝ SOKE KENEI MABUNI ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΧΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!!!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Το δεύτερο τεχνικό σεμινάριο του HELLENIC SHITOKAI πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου, στο Κερατσίνι. Αυτή την φορά διδάχτηκε το Κάτα Σεπάι, το οποίο απαιτεί την βασική και προχωρημένη γνώση για να το μάθει κανείς. Το σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη, το πρωί στις Καφέ ζώνες και το απόγευμα στις Μαύρες και άνω.

Στο δεύτερο μέρος επίσης διδάχτηκαν και οι αναλύσεις/Bunkai. Ήταν άλλη μία πολύτιμη εμπειρία που έφερε τα μέλη του HELLENIC SHITOKAI πιο κοντά.

Σεμινάριο ΚΑΤΑ 12/11/2016Στις 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο του HELLENIC SHITOKAI στο Άργος με την συνεργασία του αθλητικού πολιτιστικού συλλόγου Τήμενος. Το σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη: Στο πρώτο μέρος διδάχτηκε το Κάτα Τζουρόκου, η δημιουργία του ιδρυτή Κένβα Μαμπούνι. Παρά το ότι είναι τεχνικά δύσκολο Κάτα, οι αθλητές των μικρών ζωνών ανταποκρίθηκαν άριστα και απέκτησαν την γνώση. Στο δεύτερο μέρος διδάχτηκε το Κάτα Γκοτζουσίχο, το μεγαλύτερο Κάτα του Σούριτε. Οι αθλητές των προχωρημένων ζωνών έδειξαν το ζήλο τους για να μάθουν το Κάτα.

Το σεμινάριο διήρκεσε για 3 ώρες, όμως η ευχάριστη ατμόσφαιρα έκανε όλους τους συμμετέχοντες να μην νιώθουν καθόλου το χρόνο και την κούραση!

Σεμινάριο ΚΑΤΑ 6/11/2016
Η Ελληνική αποστολή είναι έτοιμη για το 8ο Παγκόσμιο διαγωνισμό της W.S.K.F. που θα γίνει στο Μεξικό!

Η Ελληνική αποστολή για το 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
ΣΤΙΣ 19-6-2016 Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ. ΟΙ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΝΝΑ, ΜΕΝΕΞΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΗΤΑΝ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Κα. ΥΒΟΝΗ ΜΕΝΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟ 7Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΙΣ 12-6-2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓ-ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΒΟΥΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ

ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. Ο ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΕΒΕΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 


Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΗΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ SHITO - RYU 2016 ΜΕ 24 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ 8 ΧΡΥΣΑ, 13 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 14 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ. ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ? ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ? ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ? ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ? ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ? ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!! ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ!! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ Η-Θ-Ο-Σ !!!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΙΤΟ

 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-3-2016 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-3-2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑ, ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΙΛΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑ

 
 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-1-2016 ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ

 
 
 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ 6 ΧΡΥΣΑ, 9 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 10 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

SHITO-RYU 2015

 
 
 
ΣΤΙΣ 29-3-2015 ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΒΟΗΘΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ. Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΕΝΤΑΣΗ, ΠΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ Α.Μ.Ε.Α. ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ. ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Ο ΠΡ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ Κ.Κ. ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ.

8η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΔΑ